Γκρίνιες στη Νεολαία

Αναταραχή έχει προκαλέσει στις τοπικούς νεολαίους η απόφαση του αρχηγού να καταργήσει τις οργανώσεις της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Ειδικά οι προσκείμενοι στο πάλαι ποτέ ενωμένο μπλοκ του «τελευταίου γραμματέα» Βασίλη Κίτσιου (Στεφάνου, Καρεκλίδου κ.λπ.) είναι έξαλλοι με τις τελευταίες εξελίξεις και αναζητούν τρόπους αντίδρασης.

Μέχρι και πρόταση να σαμποτάρουν το πάρτι που οργανώνεται στο αναψυκτήριο του δήμου Νεάπολης το βράδυ του Σαββάτου, στο οποίο κλήθηκε και ο Γιώργος, έπεσε στο τραπέζι, χωρίς ωστόσο να πλειοψηφήσει.


Πολύ εύκολο κουίζ!

Ποιος υπουργός, χωρίς ιδιαίτερες αρμοδιότητες, μέλος της ομάδας των «λοχαγών» ακολουθώντας τις προτροπές άλλου επίλεκτου βουλευτή, μέλους της ίδιας ομάδας, προσπαθεί να σώσει εντεταλμένο σύμβουλο ΑΕ της πόλης μας, αλλάζοντας μάλιστα τον κυβερνητικό προγραμματισμό για τη συγκεκριμένη εταιρεία του Δημοσίου;

Όσο καλές και αν είναι οι προθέσεις του υπουργού, είναι σίγουρο ότι θα βρει απέναντί του έναν από τους κουμπάρους του πρωθυπουργού, που διαθέτουν κυβερνητικό πόστο, και έναν ανώτατο άρχοντα της αυτοδιοίκησης.


Ακόμη πιο εύκολο κουίζ!

Ποιος τοπικός «γαλάζιος» μεγαλοπαράγοντας έπεισε τους ταξιτζήδες της Θεσσαλονίκης πως θα αποβεί προς όφελός τους να ματαιώσουν τη διαμαρτυρία που είχαν προγραμματίσει για τις ημέρες των εγκαινίων της ΔΕΘ, προκειμένου να δείξουν τη δυσφορία τους για την αθέτηση της υπόσχεσης που τους είχαν δώσει πως θα επιτραπεί η είσοδός τους στις λεωφορειολωρίδες;

Όνομα δεν γράφουμε, αφήνοντας να αποκαλυφθεί αυτό από τις γκρίνιες των ταξιτζήδων, όταν δεν γίνει αποδεκτό το αίτημά τους.

Να αναφέρουμε πάντως, ότι τους υποσχέθηκε πως μόλις ξεκινήσουν τα έργα του μετρό ή της υποθαλάσσιας, θα υποστηρίξει και ο ίδιος ανοιχτά την είσοδο των γαλάζιων ταξί στις λεωφορειολωρίδες, επικαλούμενος τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στους ήδη μποτιλιαρισμένους από τις μπουλντόζες δρόμους.

Οι ταξιτζήδες πείστηκαν και ανέστειλαν την κινητοποίησή τους. Λέτε να πειστεί και ο Λιάπης και να κάνει πίσω; Πλάκα θα ‘χει…


Οι «λευκές βίβλοι»

Στις «μαύρες βίβλους» των Μαγκριώτη – Αράπογλου απάντησαν οι Γκιουλέκας – Ράπτη με τις «λευκές βίβλους» που κυκλοφόρησαν. Ο πρώτος αφιερώνει μεγάλο τμήμα του κειμένου του στους ΠΑΣΟΚους συναδέλφους του, τους οποίους κατηγορεί για υποκρισία και αναξιοπιστία και τονίζει πως μέσα στους 18 μήνες διακυβέρνησής της η ΝΔ προωθεί το σύνολο του προεκλογικού της προγράμματος για τη Θεσσαλονίκη.

Σεμνότερη και ταπεινότερη η Έλενα, κυκλοφόρησε φυλλάδιο με τον τίτλο «Θεσσαλονίκη 2012» (αναφέρεται προφανώς στην επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης), στο οποίο επιχειρείται απολογισμός του έργου που κάθε υπουργείο ξεχωριστά έκανε για τη Θεσσαλονίκη.


Σχολιάστε εδώ