Η μαύρη λίστα του Χιμένεθ και τι χρεώνει στον κάθε παίκτη
Ο ισπανός τεχνικός είχε δείξει τις προθέσεις του από το πρώτο 45λεπτο με την αντικατάσταση του Γκερέιρο, αλλά και τις φωνές του σε όλους τους παίκτες. Μετά τη λήξη του αγώνα μίλησε για την ανάγκη που βίωσε να κάνει έξι αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο. Το ίδιο είχε πει και στην ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων, όταν μίλησε στους παίκτες του για τον τρόπο που έπρεπε να διαχειριστούν την αποβολή του Ντιόπ και την έξοδο του Σκόκο.
Ο Χιμένεθ τα είχε πρώτα απ’ όλα με τον Γκερέιρο. Κατηγόρησε τον Βραζιλιάνο ότι αγωνίστηκε νωχελικά, δίχως να πάρει τις πρωτοβουλίες που πρόσταζε η θέση του στο γήπεδο και δίχως να συμμετέχει στην ανάπτυξη, αλλά ούτε και στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ, με συνέπεια τα κεντρικά χαφ του Ατρόμητου να κυκλοφορούν ανενόχλητα την μπάλα.
Από κει και πέρα, ο ισπανός τεχνικός έχει βάλει στο μάτι τον Παναγιώτη Λαγό. Ο αριστερός μπακ χαφ δείχνει αδυναμία να ακολουθήσει την τακτική και πολλές φορές εγκαταλείπει τη θέση του. Για τον Νασούτι, ο Χιμένεθ θεωρεί ότι είναι αργός για παρτενέρ του Δέλλα και δίχως ηγετική προσωπικότητα για να παίξει στο πλευρό του Μανωλά.
Ο Πατσατζόγλου δεν μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο επειδή υστερεί σε φυσικές δυνάμεις και οι τραυματισμοί έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους.
Ο Λεονάρντο παρουσιάζεται ανεξήγητα φοβισμένος στη διάρκεια των αγώνων και η παρουσία του δεν έχει την παραμικρή σχέση με όσα δείχνει στις προπονήσεις, στις οποίες είναι ασταμάτητος τις περισσότερες μέρες.
Ο Νταντόμο είναι αργός και δίχως δυνατότητα να τα βγάλει πέρα με αντίπαλο που έχει ανεπτυγμένη τεχνική.
Μόνο για τον Αργυρίου εμφανίζεται διαλλακτικός ο Χιμένεθ. Αλλά και γι’ αυτόν όχι στο σημείο που να τον κρατήσει στην ομάδα, αλλά να αποδεχθεί τον δανεισμό του λόγω του νεαρού της ηλικίας και της προοπτικής να επιστρέψει βελτιωμένος.