«OPEN KITCHEN», με την Ντίνα Νικολάου: Τι θα μαγειρέψουμε αυτή την εβδομάδα – μελωμένο χοιρινό με κυδώνια και φασολάκια φούρνου
Το «OPEN KITCHEN» έρχεται καθημερινά στις 16:50, με τα πιο νόστιμα πιάτα και τις καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις!
Η Ντίνα Νικολάου ανανεωμένη, με φρέσκες ιδέες και αστείρευτη διάθεση, μπαίνει στην ολοκαίνουργια κουζίνα της και μας κρατάει καθημερινά συντροφιά με τα πιο απλά, αλλά και τα πιο γευστικά μαγειρέματα.
Η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, με μια λαχταριστή πίτα, με μοναδική χρυσαφένια κρούστα και πλούσια γέμιση, με σπανάκι και καλαθάκι Λήμνου. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος μας Δημήτρης Γρηγοράκης, αναλύει την υψηλή θρεπτική αξία των οσπρίων και τέλος, η Ντίνα μοιράζεται μαζί μας μια καταπληκτική συνταγή για φασολάκια φούρνου με την υπέροχη γλυκιά γεύση από γλυκοπατάτα και πετιμέζι.
Την Τρίτη, η Ντίνα μας υποδέχεται με ένα κριθαρότο με τη γλύκα και το χρώμα του παντζαριού και την πικάντικη γεύση της φέτας. Τέλος, ο δημοφιλής και πεντανόστιμος σολομός παντρεύεται με μια σάλτσα από αρωματικό πορτοκάλι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Την Τετάρτη, το «OPEN KITCHEN» ξεκινά με ένα απίθανο γλυκό, μηλόπιτα με βελούδινη καραμέλα. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, μοιράζεται όλα τα μυστικά για την υγεία των μαλλιών, και τέλος, μια στριφτή πίτα με σαλάμι ωρίμανσης και μετσοβόνε έρχεται για να απογειώσει το τραπέζι.
Την Πέμπτη, η εκπομπή ξεκινάει με το πιο μελωμένο χοιρινό με κυδώνια στο φούρνο. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, μας δείχνει τον πιο υγιεινό τρόπο για να απολαμβάνουμε τους αγαπημένους μας φρουτοχυμούς, και τέλος, η Ντίνα φτιάχνει μια πεντανόστιμη τάρτα με μοσχαρίσιο μπέικον και μοτσαρέλα.
Η εβδομάδα κλείνει με μια τέλεια συνταγή για όλη την οικογένεια, τορτελίνια φούρνου, με μπρόκολο και μοτσαρέλα. Στη συνέχεια, απολαμβάνουμε σπιτική κρέμα λεμονιού και τέλος, μια αφράτη τούρτα τιραμισού με πλούσια γεύση και άρωμα λεμόνι θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς!
«OPEN KITCHEN», με την Ντίνα Νικολάου καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ