Εισπράττει τοις μετρητοίς, αλλά δίνει ακάλυπτες επιταγές

Εισπράττει τοις μετρητοίς, αλλά δίνει ακάλυπτες επιταγές

Η κοροϊδία του Έντι Ράμα είναι πλέον προσβλητική για τους νοήμονες Έλληνες, όπως επίσης είναι προσβλητική για τους έλληνες πολίτες η σπουδή της ελληνικής κυβέρνησης να εμφανίσει ως φιλέλληνα και υποστηρικτή της ελληνοαλβανικής φιλίας τον αλβανό πρωθυπουργό!

Γιατί η φιλία πρέπει να αποδεικνύεται με πράξεις, όπως κάνει ο κ. Ράμα για να στηρίξει τη φιλία του με τον τούρκο Προέδρο Τ. Ερντογάν και όχι σε παχιά λόγια. Και έτσι, μετά την έκθεση των αμφιβόλου καλαισθησίας «καλλιτεχνικών έργων» του αλβανού πρωθυπουργού (όπως μας ενημέρωσαν πραγματικά φιλότεχνοι, που βρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσής του στο Ζάππειο), θεώρησαν καλό να δώσει και μια συνέντευξη (στα «Νέα»), προκειμένου να μας πείσει για τις καλές προθέσεις του.

Και τι είπε ακριβώς ο κ. Ράμα; Ότι είναι πρόθυμος να πάμε στη Χάγη το θέμα της οριοθέτησης ΑΟΖ, αλλά πρέπει πρώτα να πάρει την εξουσιοδότηση από τον Πρόεδρο της χώρας. Να θυμίσουμε ότι η κοροϊδία έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που πριν από τρία χρόνια ο κ. Δένδιας συμφώνησε με τον Έντι Ράμα να ξεκινήσει η διαδικασία για την παραπομπή στη Χάγη. Τότε ο κ. Ράμα ζήτησε μερικούς μήνες προθεσμία, ώστε να γίνουν πρώτα οι εκλογές στην Αλβανία. Μετά τις εκλογές ζήτησε νέα παράταση, για να τα βρει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μετά ήρθε σε ρήξη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ζήτησε να περιμένουμε μέχρι να αλλάξει Πρόεδρος Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άλλαξε πριν από έναν χρόνο και τώρα έρχεται και μας λέει ότι θα αρχίσει να προσπαθεί να πάρει την εξουσιοδότηση από τον νέο Πρόεδρο της Αλβανίας, ο οποίος μάλιστα είναι απόλυτα ελεγχόμενος από τον ίδιο. Για όποιον δεν είναι αφελής, είναι ξεκάθαρο τι επιδιώκει ο κ. Ράμα. Να συνεχίσει να εισπράττει τοις μετρητοίς από την Ελλάδα και αυτός να δίνει ακάλυπτες επιταγές…

exofrenikos@hotmail.com

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ