Οι τούρκοι πολιτικοί είναι οι πιο ακραίοι ανθέλληνες!

Οι τούρκοι πολιτικοί είναι οι πιο ακραίοι ανθέλληνες!

Με αφορμή τα γεγονότα στην Τουρκία, με την καταδίκη του δημάρχου Κωνσταντινούπολης Ιμάμογλου και τη στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων –εάν επικυρωθεί η ποινή, δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές–, ας έχουμε τον νου μας.

Βέβαια, αν ξεμπερδέψει με τη δικαστική πλεκτάνη που του έχει στήσει το ερντογανικό κατεστημένο, πρέπει να συμφωνήσουν στο πρόσωπό του τα κόμματα της αντιπολίτευσης ώστε να είναι υποψήφιος πρόεδρος.

Μπορεί όλα όσα συμβαίνουν να αναδεικνύουν τον Ιμάμογλου ως κεντρικό πρόσωπο στην αντιπολίτευση, αλλά το γεγονός ότι έχει καλλιεργήσει ένα ήπιο προφίλ και έχει δημιουργήσει φιλίες με τον κ. Μπακογιάννη και κάποιους έλληνες δημοσιογράφους δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει η τουρκική πολιτική έναντι της Ελλάδας, εφόσον αναλάβει κάποιον ρόλο. Απλώς να θυμίσουμε ότι τόσο ο κ. Κιλιτσντάρογλου όσο και η κ. Ακσενέρ είναι οι πιο ακραίοι ανθέλληνες.

Εξάλλου, μόλις την περασμένη εβδομάδα, στην Εθνοσυνέλευση, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δέχθηκε επίθεση από βουλευτές του CHP οι οποίοι τον κατηγόρησαν για… ενδοτισμό απέναντι στην Ελλάδα και ότι η κυβέρνησή του ευθύνεται για νησιά που «κατέχουν παρανόμως οι Έλληνες»… Δυστυχώς, το πολιτικό σύστημα στην Τουρκία έχει εμποτισθεί βαθιά με τον ανθελληνισμό και αυτό θα το ζήσουμε και την επόμενη των εκλογών, όποια κι αν είναι η τύχη του κ. Ερντογάν…

exofrenikos@hotmail.com

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ