Επιχείρηση σπίλωσης της Ελλάδας!

Επιχείρηση σπίλωσης της Ελλάδας!

Γίναμε όλοι μάρτυρες της συκοφαντικής επίθεσης την οποία εξαπέλυσε ο Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της χώρας μας με αφορμή το Μεταναστευτικό, όπου λίγο – πολύ κατηγόρησε την Ελλάδα για «εγκλήματα» κατά της ανθρωπότητας και ότι μετατρέπει το Αιγαίο σε «νεκροταφείο προσφύγων».

Όλο το προηγούμενο διάστημα η Τουρκία έστησε με κάθε τρόπο προβοκάτσιες είτε στον Έβρο είτε στο Αιγαίο και με την πρόθυμη στήριξη των λεγόμενων «ΜΚΟ» δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα ώστε να μπορεί ο κ. Ερντογάν να προωθεί τη συκοφαντική προπαγάνδα του από το βήμα των Ηνωμένων Εθνών.

Η επίθεση του κ. Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας για το Μεταναστευτικό θα πρέπει να συνεφέρει όμως και την αντιπολίτευση. Δεν είναι δυνατόν στον ΣΥΡΙΖΑ να ασπάζονται και να υιοθετούν άκριτα τις καταγγελίες της κάθε «ΜΚΟ», ορισμένες εκ των οποίων έχουν α­ναλάβει να εκτελέσουν «συμβόλαια» ε­ναντίον της Ελλάδας.

Ούτε βεβαίως επιτρέπεται ευρωβουλευτές του να συμμετέχουν στο Ευρωκοινοβούλιο στην επιχείρηση σπίλωσης της Ελλάδας που συντονίζεται από ορισμένους Πράσινους ευρωβουλευτές, οι οποίοι ταυτοχρόνως ξεχνούν να αναφέρουν οτιδήποτε για την Τουρκία. Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι στο Αιγαίο όλα γίνο­νται σωστά. Όμως αυτό που προέχει σε μια χώρα που σέβεται τον εαυτό της είναι η προστασία των συνόρων της από την είσοδο χωρίς προϋποθέσεις στο έδαφός της.

Αυτό που θέλει να πετύχει η Τουρκία είναι να συκοφαντήσει την Ελλάδα, παρουσιάζο­ντάς την ως «κράτος-δολοφόνο» και συγχρόνως με την πίεση ξένων ΜΜΕ αλλά και όσων από το εσωτερικό συμμερίζονται αυτήν την προπαγάνδα να οδηγήσουν την κυβέρνηση στην παραίτηση από τη φύλαξη και την προστασία των συνόρων. Και έτσι πλέον οι δουλέμποροι του κ. Ερντογάν να κάνουν άφοβα τη δουλειά τους, στέλνοντας βεβαίως μαζί με τους μετανάστες και τους δικούς τους πράκτορες στο ελληνικό έδαφος…

exofrenikos@hotmail.com

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ

Τι αλλάζει στα ελληνοτουρκικά μετά τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ – Του Λάζαρου Καμπουρίδη


Σχολιάστε εδώ