Ο Ερντογάν συμπεριφέρεται σαν μεθυσμένος και λέει ανοησίες: Δήλωση Φετουλάχ Γκιουλέν στον Alpha

Ο Ερντογάν συμπεριφέρεται σαν μεθυσμένος και λέει ανοησίες: Δήλωση Φετουλάχ Γκιουλέν στον Alpha

Ο θρησκευτικός ηγέτης Φετουλάχ Γκιουλέν, το πλεόν καταζητούμενο άτομο από τον ισλαμιστή ηγέτη Ερντογάν δεν μασάει τα λόγια του.

Ο πρώην μέντορας τον οποίο ο πρόεδρος της Τουρκίας έχει δαιμονοποιήσει την τελευταία δεκαετία, φορτώνοντάς του σχεδόν όλα τα δεινά του κόσμου, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Αραμπατζόγλου που βρέθηκε στο ησυχαστήριο-φρούριο στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ απομονωμένος και φρουρούμενος για να αποφύγει απόπειρα απαγωγής ή θανάτωσής του.

Ο Φετουλάχ Γκιουλέν δεν είπε πάρα πολλά, αλλά ήταν απολύτως στοχευμένα κατά του Ερντογάν.

Αναφερόμενος στην τουρκική πλευρά, είπε: «Οι δικοί μας συμπεριφέρονται λες και είναι μεθυσμένοι. Το τελευταίο διάστημα, ο δικός μας (ο Ερντογάν) λέει ανοησίες ότι θα πάει στα νησιά, θα κάνει έφοδο, θα κάνει κατάληψη». προσθέτοντας πως «όλοι πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους. Η Ελλάδα πάντα ήταν ένας πυλώνας για την ανάπτυξη όλων των πολιτισμών του κόσμου».

«Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα που φιλοξένησε τόσους πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό και πρέπει να αναγνωριστεί από όλους. Κάποιοι δουλεύουν σκληρά για να χαλάσουν την ατμόσφαιρα και να θολώσουν τα νερά», πρόσθεσε στις δηλώσεις του στον Alpha.

Με πληροφορίες από Alpha Tv
Φωτο: Ο Φετουλάχ Γκιουλέν Image via Alpha tv

Σχολιάστε εδώ