Θα κηρυχθεί κάποια στιγμή πόλεμος με την Τουρκία και από τον ΣΥΡΙΖΑ θα διαδηλώνουν κατά της υποχρεωτικής στράτευσης

Θα κηρυχθεί κάποια στιγμή πόλεμος με την Τουρκία και από τον ΣΥΡΙΖΑ θα διαδηλώνουν κατά της υποχρεωτικής στράτευσης

Το ΚΚΕ θα καταγγέλλει τον διεθνή ιμπεριαλισμό, που ρίχνει τις τιμές στα πυρομαχικά κι ανεβάζει τις τιμές στα μούσμουλα.

Ενώ στο ΚΙΝΑΛ θα βγάζουν (ξανά) αρχηγό και ο Βαρουφάκης θα ψωνίζει δερμάτινα και κιουνεφέ στην Πόλη.

Σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας καταστρώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω να μην είναι σαν αυτό που είχαν το 2015 για την οικονομία. (Αν είναι, να μπούμε οικειοθελώς στις ΜΕΘ…)

«Η πανδημία σταδιακά ξεφουσκώνει». Όχι, δεν πρόκειται για ανέκδοτο, το είπε σοβαρά ο Άδ. Γεωργιάδης. Ο οποίος είναι γενικώς από… άλλο ανέκδοτο!

Αρνητές μπουκάρουν σε νοσοκομεία και σταματάνε τις διασωληνώσεις ασθενών με Covid. Τι να σου κάνουν τα rapid tests; Τεστ εγκεφάλου πρέπει να ξεκινήσουν στον ΕΟΔΥ.

Υπάρχει, λένε, σοβαρό ενδεχόμενο να κάνουμε Χριστούγεννα όπως το Πάσχα. Δηλαδή; Θα σουβλίζουμε γαλοπούλα στην ταράτσα και θα τσουγκρίζουμε κουραμπιέδες στο μπαλκόνι.

Ο Ν. Ανδρουλάκης θέλει να βαδίσει στα βήματα του Ανδρ. Παπανδρέου. Μπουφάν να πάρει, έχει ψύχρα τα βράδια στην Εκάλη.

Ζήτησαν μίζα 3.500 ευρώ για να βάλουν α­σθενή σε ΜΕΘ. Για να τον κάνουν καλά πόσα θα ζητούσαν; 1 εκατ. και ένα τριάρι στο Παγκράτι;

Ε, αφού ο Π. Χρηστίδης εξηγεί τι θα κάνει αν νικήσει στις εκλογές, να βγει και ο Στ. Γονίδης και να πει τι θα κάνει αν κερδίσει στη Eurovision.

Ο Γιωργάκης θέλει μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί στην πρώτη δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του. Εκτός από το ΔΝΤ να φέρει στην Ελλάδα τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα», τη Unicef, το Τσίρκο «Με­ντράνο».

«Η χώρα χρειάζεται ένα νέο οικονομικό μοντέλο», δηλώνει ο Τσίπρας, ο ο­ποίος το 2015 παραλίγο να μας κάνει Κούβα ή Βενεζουέλα.

Ο Κυριάκος θα γλιτώσει από Ζάεφ, Ερντογάν, Σαμαρά κ.ά. και θα πάει από κορονοϊό.

Διώκονται αστυνομικοί επειδή μετείχαν σε κύκλωμα με πλαστά διαβατήρια. Τι έγινε; Είχαν ρίξει τις τιμές και χαλούσαν την πιάτσα;

Αν καταλαβαίνω καλά, ορισμένοι ενοχλούνται περισσότερο με το πρόστιμο των 100 ευρώ τον μήνα, παρά με τους 100 νεκρούς την ημέρα.

Είπε ο Σκέρτσος ότι στην Ελλάδα έχουμε συγκριτικά περισσότερους θανάτους από Covid επειδή υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι και αυτοί… πεθαίνουν πιο εύκολα.

Το 25% των μη εμβολιασμένων ζητά περισσότερη ενημέρωση για να κάνει το εμβόλιο. Να πάει πόρτα πόρτα ο Τσιόδρας ή αρκεί να τους κάνει ένα τηλέφωνο;

Εκεί κατά το 2023 θα ξεκινήσουν, λέει, τα έργα στην Εύβοια. Μέχρι τότε προλαβαίνουν να καούν δύο – τρεις φορές ακόμη και να πνιγούν πέντ’ – έξι!

Ο άλλος αγόρασε πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού από τη Βουλγαρία, κόλλησε κορονοϊό και τώρα είναι στη ΜΕΘ και παίζει πρέφα με τον Άγιο Πέτρο!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να σώσει την «Αυγή» των 50 εργαζομένων, αλλά είχε βρει μερικά εκατ. ευρώ για να στήσει κανάλι ο Καλογρίτσας.

Αδίκως ανησυχούν για το μέλλον τους οι μικρομεσαίοι στη χώρα. Δεν βλέπουν πόσο καλά τα κατάφερε ο Βαρουφάκης;

Έφτιαξε κόμμα, μπήκε στη Βουλή, όπου να ’ναι θα βγει και στο θέατρο.

Αν ήταν σοβαροί εκεί στην κυβέρνηση, μέρα παρά μέρα θα έστελναν λουλούδια στον Πολάκη. Και στα ενδιάμεσα… σοκολατάκια.

Ξεκινούν τα έργα ανάπλασης στην Πανεπιστημίου. Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ομόνοια, πιο γρήγορα θα φτάσεις μέσω Λιβαδειάς.

Το ότι δέκα τόσα χρόνια μετά ο Γιωργάκης εξακολουθεί να πιστεύει ότι φταίνε οι προηγούμενοι που τα έκανε θάλασσα ως πρωθυπουργός το λες και σύντομο ανέκδοτο.

Αποχωρεί από την πολιτική ο Παπαδημούλης, ο Χαϊκάλης από το θέατρο. Τι άλλο μένει να ακούσουμε; Ότι εγκαταλείπει το modeling ο Πολάκης;

Ζούμε στη χώρα όπου ηθοποιοί – τραγουδιστές είναι και λοιμωξιολόγοι, οι εκπαιδευτικοί είναι και σεισμολόγοι, οι δημοσιογράφοι… αστροφυσικοί / μηχανικοί αυτοκινήτων…

Θα ’χουμε φτάσει στο 2025, οι επιστήμονες θα προειδοποιούν για το 18ο κύμα της πανδημίας κaι η κυβέρνηση θα βάζει lockdown στα νηπιαγωγεία.

Μετά τη Γ. Αγγελοπούλου, που δήλωσε «δεν έ­χω κάνει λίφτινγκ», τι άλ­λο μένει να ακούσουμε; Τη Β. Μπάρμπα να λέει «δεν μ’ αρέσει το σεξ»;

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ