«Καρτ ποστάλ»: Ο Τζόζεφ ανακαλύπτει τη φωτεινή πλευρά της ζωής – Σάββατο 04.12.2021

«Καρτ ποστάλ»: Ο Τζόζεφ ανακαλύπτει τη φωτεινή πλευρά της ζωής – Σάββατο 04.12.2021

«Μοναχική σύζυγος» είναι ο τίτλος του δέκατου από τα 12 αυτοτελή επεισόδια της συναρπαστικής σειράς μυθοπλασίας «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», και θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, στις 23:00.

Με πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- τον Aνδρέα Κωνσταντίνου και εξαιρετικούς ηθοποιούς, στο συγκεκριμένο επεισόδιο με τους Σοφία Κόκκαλη, Θάνο Τοκάκη και Σοφία Σεϊρλή,  ο Τζόζεφ, με αφορμή μια αναπάντεχη συνάντηση, ανακαλύπτει τη φωτεινή πλευρά της ζωής, προσπαθώντας να αποτινάξει ό,τι τον κρατάει δέσμιο.

 

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 23:00

Επεισόδιο 10: «Μοναχική σύζυγος»

Ένα πορτρέτο του Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) βρίσκεται ξαφνικά κρεμασμένο σ’ ένα καφενείο του νησιού κι εκείνος αρχίζει να αναζητεί τον δημιουργό του. Έτσι θα γνωρίσει τη νεαρή Αντιγόνη (Σοφία Κόκκαλη), σύζυγο καπετάνιου (Θάνος Τοκάκης) και γόνου μεγάλης οικογενείας του νησιού, η οποία ζει απομονωμένη σε μια έπαυλη μαζί με την αυστηρή πεθερά της (Σοφία Σεϊρλή).

Σοφία Κόκκαλη, Θάνος Τοκάκης

Η μοναχική σύζυγος περνά τις ημέρες της πάνω από καμβάδες και χρώματα, αποτυπώνοντας τα πρόσωπα των εξίσου μοναχικών της μικρής κοινωνίας, όπου την έφεραν να ζήσει.

Σοφία Σεϊρλή

Η συνάντηση του Τζόζεφ και της Αντιγόνης θα υπενθυμίσει και στους δυο τη φωτεινή πλευρά της ζωής και θα τους παρασύρει να αποτινάξουν ό,τι κρατάει τον καθένα τους δέσμιο, να ζήσουν τολμώντας το αδύνατο. 

Ανδρέας Κωνσταντίνου, Σοφία Κόκκαλη

Παίζουν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Σοφία Κόκκαλη, Θάνος Τοκάκης, Σοφία Σεϊρλή

Καρτ ποστάλ


Σχολιάστε εδώ