Κατερίνα Στικούδη: “Δεν Θα Πληγωθείς”, κυκλοφόρησε σε νέο ανεβαστικό remix! (video)

Κατερίνα Στικούδη: “Δεν Θα Πληγωθείς”, κυκλοφόρησε σε νέο ανεβαστικό remix! (video)

Στην πιο όμορφη και δημιουργική φάση της καριέρας της, η Κατερίνα Στικούδη δε σταματάει λεπτό να μας εκπλήσσει με τις κυκλοφορίες της.

Το album της GRANDE” που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες από τη Minos EMIa Universal Music Company με ανατρεπτικά τραγούδια και συνεργασίες έκπληξη έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, ενώ πρόσφατα μας συγκίνησε και με την κυκλοφορία της μελωδικής μπαλάντας «Δεν Θα Πληγωθείς», ένα τραγούδι διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Το single επανακυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming πλατφόρμες σε ολοκαίνουργιο ανεβαστικό remix, δίνοντας στο τραγούδι μια εντελώς διαφορετική πνοή, ενώ τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να απολαύσουμε από την Κατερίνα Στικούδη ακόμα περισσότερο οπτικοποιημένο υλικό μέσα από τον τελευταίο της δίσκο, το οποίο αναμένεται να συζητηθεί.

Ακούστε το “KK The Machine Remix” του «Δεν Θα Πληγωθείς» στο YouTube:

Δείτε το βίντεο κλιπ «Δεν Θα Πληγωθείς» στο YouTube:

Βρείτε το KK The Machine Remix” του «Δεν Θα Πληγωθείς» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://KaterinaStikoudi.lnk.to/DenThaPligothis_KKTheMachineRemix

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Minos – EMI a Universal Music Company


Σχολιάστε εδώ