Με τη φόρα που έχει πάρει ο Μητσοτάκης, με­τά τα Γλυπτά του Παρθενώνα θα ζητήσει πίσω και την Αγια-Σοφιά… Το Εσκί Σεχίρ και τα Γαυγάμηλα!

Με τη φόρα που έχει πάρει ο Μητσοτάκης, με­τά τα Γλυπτά του Παρθενώνα θα ζητήσει πίσω και την Αγια-Σοφιά… Το Εσκί Σεχίρ και τα Γαυγάμηλα!

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι μακρύς να είναι ο δρόμος για το Παγκράτι.

Κάτω από το 30% (Metron Analysis) έπεσε η ΝΔ. Σε λίγο θα (της) μετράνε το ποσοστό με το πιεσόμετρο. Μικρή και μεγάλη πίεση (…του Βορίδη).

Με 18% ο ΣΥΡΙΖΑ, α­φού φόρεσε ζιβάγκο στυλ Ανδρέα, βλέπω τον Τσίπρα να χωρίζει την Περιστέρα και να τα φτιάχνει με bimbo αεροσυνοδό. Από τα Μέγαρα.

Επειδή έχουν εσωκομματικές εκλογές, ανέβηκε, λέει, 1,2% το ΚΙΝΑΛ. Δηλαδή, στο party name του Καστανίδη πόσο θα πάρουν; 25%;

«Να κάνουμε τη νέα αλλαγή όπως ο Ανδρ. Παπανδρέου το ’74», δηλώνει ο Γιωργάκης. Τι λάχανα, τι μπρόκολα. Τι φιρίκια, τι φιστίκια.

Κακούργημα πλέον ο εμπρησμός δάσους. Ολόκληρης χώρας;

«Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το λάβαρο της Δημοκρατικής Παράταξης», τονίζει ο Ν. Ανδρουλάκης. Ας του πει κάποιος ότι αρχηγό στο ΚΙΝΑΛ βγάζουν, δεν πρόκειται να πάρουν και την Πόλη.

Αρνητές και για την… απογραφή! Η χώρα χρειάζεται επειγόντως ποινικό κώδικα για τη… χαζομάρα.

Δεν είναι και τόσο αποτελεσματικές, λένε τώρα, οι μάσκες κατά του κορονοϊού. Και τι προτείνουν εναλλακτικά; Στολή δύτη ή σκάφανδρο αστροναύτη;

Εξωθεσμικά κέντρα που του κάνουν πόλεμο καταγγέλλει ο Γιωργάκης. Αποκλείεται. Το «Δελφινάριο» είναι κλειστό και το Τσίρκο «Μεντράνο» έχει διακόψει την τουρνέ του.

Στα 70 τους, ο μεν Γιωργάκης κατεβαίνει ξανά για αρχηγός, ο δε Σαμαράς γράφει βιβλίο για τον… εαυτό του. Μηδένα προ του τέλους κακάριζε…

Είδα τα αιτήματα των ανθρώπων της εστίασης. Μόνο παγκόσμια ειρήνη δεν ζητάνε. Α, ναι, και αποποινικοποίηση της χρήσης της ψυχαγωγικής κάνναβης.

Το 48% των Ελλήνων προτιμά κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές. Τους έχει μείνει… αξέχαστο το τρίο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ το 2012 και το ντουέτο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το 2015.

Η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι από όσους φοβού­νται ότι με το εμβόλιο θα αλλάξει το DNA τους θα έ­πρεπε να παρακαλάνε να… αλλάξει.

Υφίσταται, λένε, Εθνική ομάδα στο… τραμπολίνο. Αλλά, θα μου πεις, εδώ υπάρχει κόμμα με αρχηγό τον Βελόπουλο.

Τα κακά νέα: 50 – 60 μη εμβολιασμένοι χάνουν καθημερινά τη ζωή τους από τον κορονοϊό. Τα… καλά νέα: Γλιτώνουν, ω­στόσο, τις παρενέργειες α­πό το εμβόλιο.

Η κυβέρνηση πουλάει σε ιδιώτες 10 λιμάνια, 4 – 5 μαρίνες κ.ά. Στην επόμενη φάση βλέπω να βγάζει στο σφυρί τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και το σιντριβάνι της Ομόνοιας.

Κουτσούμπας: «Ελάτε στο ΚΚΕ γιατί είναι εγγύηση για το σήμερα και το αύριο». Όπως η… μουστάρδα για το ψητό κοτόπουλο.

Έκανε τεστ ο Βαρουφάκης και βρέθηκε θετικός στον… σανό!

Όπως δήλωσε ο Γιωργάκης, ο ελληνικός λαός ελπίζει ξανά στο Κίνημα Αλλαγής. Ελπίζω να μην το άκουσε ο ελληνικός λαός και… απελπιστεί!

Οι άλλοι αρνούνται να απογραφούν γιατί φοβούνται για τα προσωπικά τους δεδομένα. Στο μεταξύ, τους έχουν φακελώσει τράπεζες, εφορίες, εταιρείες, μέχρι και το μίνι μάρκετ της γειτονιάς.

Όποιος έχει καταλάβει ποια ακριβώς στρατηγική ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία, ας την εξηγήσει και στον Τσίπρα, να μην… αγχώνεται.

Είναι τέτοιο το κυκλοφοριακό στην Αττική που πλέον πιο γρήγορα κάνεις το δρομολόγιο Αθήνα – Λάρισα από το Κηφισιά – Παγκράτι.

Ναι, να μπει γενικό lockdown για τους μη εμβολιασμένους για να βρούμε πιο εύκολα ξενοδοχείο σε Α­ράχωβα, Πήλιο κ.ά. για τα Χριστούγεννα.

Εκ παραδρομής, λέει, κλήθηκε στον εισαγγελέα ο Πολάκης. Το σωστό θα ήταν να τον φωνάξουν από το «Δελφινάριο».

Ραγδαία αύξηση των θανάτων από τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη. Τουλάχιστον, κάποτε, έχαναν τη ζωή τους στις… βεντέτες.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ