Ν. Ηλιόπουλος: «Μια ντουζίνα διαγγέλματα για τις αποτυχίες Μητσοτάκη» – Δήλωση Τσίπρα μετά το μήνυμα του πρωθυπουργού

Ν. Ηλιόπουλος: «Μια ντουζίνα διαγγέλματα για τις αποτυχίες Μητσοτάκη» – Δήλωση Τσίπρα μετά το μήνυμα του πρωθυπουργού

«Ο κ. Μητσοτάκης με μία ντουζίνα διαγγέλματα δεν προσπαθεί να αντιμετωπίσει ούτε την πανδημία ούτε να σώσει ανθρώπινες ζωές, αλλά την οργή του κόσμου για την παταγώδη αποτυχία του», δηλώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ειδικότερα ότι «εδώ και δύο χρόνια ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πανδημία με διαγγέλματα» και «όχι με ενίσχυση του ΕΣΥ και στήριξη των υγειονομικών, όχι με μέτρα για τις εστίες υπερμετάδοσης όπως σχολεία και μέσα μεταφοράς, όχι με δωρεάν μαζικά τεστ και ιχνηλάτηση, όχι με σοβαρή και στοχευμένη καμπάνια εμβολιασμού για αυτούς που απέτυχε να πείσει με τις λίστες Πέτσα».

«Άραγε πόσο θα κρατήσει το τελευταίο μίλι κ. Μητσοτάκη;», σχολιάζει ο κ. Ηλιόπουλος και τονίζει ότι «περιμένουμε έστω και τώρα να ακούσετε όσα φωνάζουν οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Αυτοί που εσείς έχετε εγκαταλείψει». Ρωτά δε τον πρωθυπουργό αν μπορεί να απαντήσει «με ειλικρίνεια» σε ένα «απλό ερώτημα: πόσους συμπολίτες μας χάσαμε εκτός ΜΕΘ, επειδή εσείς φροντίσατε να μην ενισχυθεί το ΕΣΥ;».


Σχολιάστε εδώ