Πέρασαν τα 8.000 τα κρούσματα, αλλά ο πρωθυπουργός επιμένει ότι η πανδημία είναι υπό έλεγχο… Αναλογικά, στα 10.000 θα… κάνει πάρτι στο άλσος του «Ευαγγελισμού»

Πέρασαν τα 8.000 τα κρούσματα, αλλά ο πρωθυπουργός επιμένει ότι η πανδημία είναι υπό έλεγχο… Αναλογικά, στα 10.000 θα… κάνει πάρτι στο άλσος του «Ευαγγελισμού»

Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν… Νίκο Βέρτη.

Κακοήθειες το ότι αυξήθηκαν κατά 200% οι εμβολιασμοί μόλις είπε ο Τσίπρας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει τη διαχείριση της πανδημίας. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω…

Ελλείψει θέσεων, βάζουν ασθενείς με Covid στους διαδρόμους των νοσοκομείων. Όπου να ’ναι, θα τους βγάζουν και στο μπαλκόνι να… βλέπουν το ηλιοβασίλεμα!

Διευθυντής σε ΜΕΘ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μπουν κρεβάτια και στα πάρκινγκ των νοσοκομείων. Για τον φωταγωγό και το κυλικείο το συζητάνε.

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή ο Τσίπρας ρίχνει την κυβέρνηση. Τρίτη – Πέμπτη καλεί τον Μητσοτάκη να φύγει από μόνος του.

Και τα weekends πάει για κοντοσούβλι και τυροκαυτερή στα Βλάχικα της Βάρης!

Καταγγέλλει το Μέ­ΡΑ25 ότι σε σοβαρά ζητήματα ο πρωθυπουργός παίζει θέατρο. Και τι φοβούνται δηλαδή; Μην τυχόν πάρει τη… δουλειά από τον Βαρουφάκη;

Ο Γιωργάκης δεν κατεβαίνει, λέει, υποψήφιος για­τί καίγεται να πάρει καρέκλα. Αν εκλεγεί αρχηγός θα χρησιμοποιεί… μπερζέρα ή σεζ λονγκ.

Υπάρχει, λένε, κίνδυνος να καταρρεύσει η Συμφωνία των Πρεσπών. Καλά, Τσίπρας και Κοτζιάς δεν έλεγαν ότι είναι ι­σχυρή και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί;

Νίκη του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές ο… στόχος του Π. Γερουλάνου. Όταν η πραγματικότητα όχι απλά δεν συμφωνεί μαζί σου, αλ­λά… το ‘χει ρίξει και στην πλάκα!

Προσωπικότητες με βαρύ βιογραφικό αναζητεί για συμβούλους του ο Τσίπρας. Το σκέφτεται ο Β. Καρράς, το συζητάνε Β. Τερλέγκας και Άντζυ Σαμίου.

Κατά τον Άδωνη, δεν αποκλείεται επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Σύμφωνα με τον Σκέρτσο δεν τίθεται τέτοιο θέμα και κατά τον Βορίδη θα εξαρτηθεί.

Αυτό είναι που λένε… δεν γνωρίζει η Δεξιά τι ποιεί η Δεξιά της.

Ορθώς ο Τσίπρας καλεί την κυβέρνηση «να σηκωθούν και να φύγουν». Γιατί αν περιμένουν να τους διώξει εκείνος, θα… βαρεθούν να κυβερνάνε.

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι μακρύς να είναι ο δρόμος για τη… Θράκη!

Ζούμε στη χώρα που κάποιοι πιστεύουν πως αν δείξουν ταυτότητα στην ταβέρνα της γειτονιάς θα τους φακελώσει το κράτος και οι μυστικές υπηρεσίες. Έχουν… καταστρέψει κόσμο τα «CIS New York» κ.ά.

Διαβάζω ότι η κυβέρνηση έχει plan B για την πανδημία. Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να είχε και plan A;

Αυτό το «να ξαναγίνουμε κόμμα εξουσίας» του Π. Χρηστίδη για το ΚΙΝΑΛ μου θύμισε την κινηματογραφική ατάκα της Μ. Καραγιάννη «θέλω να φάω τη Βουγιουκλάκη»!

Σταϊκούρας: «Δεν μπο­ρώ να καλλιεργήσω προσδοκίες για επιπλέον μέτρα στήριξης». Και κάτι μαρούλια που είχα φυτέψει στον κήπο τα τσάκισε η μελίγκρα.

Καλλιτεχνικά νέα: Μήνυμα ανασυγκρότησης της Δημοκρατικής Παράταξης εξέπεμψε ο Χ. Καστανίδης. Νέο video clip ετοιμάζει ο Π. Κιάμος.

Αν κάθε κυβέρνηση έχει την αντιπολίτευση που της αξίζει, έτσι εξηγείται γιατί ο Μητσοτάκης τα… έχει κάνει θάλασσα.

Το 24,6% των μη εμβολιασμένων δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο διότι δεν πιστεύει ότι είναι και τόσο αποτελεσματικό. Σε σύγκρι­ση με τον… αργό θάνατο στις ΜΕΘ!

Ανίκανο, ψεύτη και επικίνδυνο αποκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Θ. Πλεύρη. Πάλι καλά που δεν τον είπαν metrosexual και fashion victim.

Άκουσα τον Μπουρλά να λέει για το χάπι που ετοιμάζει η Pfizer για τον κορονοϊό. Αν δεν το εγκρίνουν… Βελόπουλος και Στ. Γονίδης δεν θα το ρισκάρω.

55χρονος στον Βόλο με κορονοϊό αρνήθηκε να διασωληνωθεί και έχασε τη ζωή του. Η τρέλα πάει στα βουνά, η χαζομάρα στον… Άγιο Πέτρο.

Πιο σέξι άνδρας για το 2021, σύμφωνα με το περιοδικό «People», ο αμερικανός ηθοποιός Πολ Ραντ. Πάλι τα κυκλώματα έφαγαν την πρωτιά από τον… Πολάκη!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ