Φινάλε θρίλερ για Ιταλία και Ελβετία στον τρίτο όμιλο

Φινάλε θρίλερ για Ιταλία και Ελβετία στον τρίτο όμιλο

-Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr για τα σημερινά παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Ιταλία και η Ελβετία ήρθαν ισόπαλες με 1-1 την Παρασκευή στη Ρώμη και παρέμειναν στην κορυφή του τρίτου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 15 βαθμούς.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει την πρόκριση αν ο Ζορζίνιο ευστοχούσε σε πέναλτι στο 90’. Πλέον το εισιτήριο για το Κατάρ κρίνεται στη σημερινή τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Η Ιταλία αντιμετωπίζει στο Μπέλφαστ τη Βόρεια Ιρλανδία και η Ελβετία υποδέχεται στη Λουκέρνη τη Βουλγαρία. Δεν αποκλείεται η πρόκριση να κριθεί στη διαφορά τερμάτων! Αυτό θα συμβεί αν φέρουν τα ίδια αποτελέσματα. Η Ιταλία έχει αβαντάζ 2 γκολ, το οποίο πρέπει να καλύψει η Ελβετία αν θέλει να πάρει την πρόκριση.

Ο νικητής των κόρνερ και η διαφορά νίκης

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες Βόρεια Ιρλανδία-Ιταλία και Ελβετία-Βουλγαρία, μεταξύ άλλων, για το Τελικό Αποτέλεσμα & Over/Under, το Τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, τον νικητή των κόρνερ, το σύνολο των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο/τελευταίο κόρνερ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τη διαφορά νίκης, την πρώτη/τελευταία ομάδα που θα σκοράρει και το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Η αυλαία πέφτει σήμερα σε δύο ακόμα ομίλους.. Στον έκτο όμιλο διεξάγονται τα παιχνίδια Αυστρία-Μολδαβία, Ισραήλ-Νήσοι Φερόες και Σκωτία-Δανία. Το πρόγραμμα του ένατου ομίλου περιλαμβάνει τα ματς Αλβανία-Ανδόρα, Πολωνία-Ουγγαρία και Σαν Μαρίνο-Αγγλία. Όλα τα ματς αρχίζουν στις 21:45

Στα τελικά του Κατάρ η Δανία και η Αγγλία

Η Δανία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και η Αγγλία «σφραγίζει» απόψε και μαθηματικά το εισιτήριο. Η Σκωτία και η Πολωνία θα αγωνιστούν στα play off, όπου ελπίζει να παίξει και η Αυστρία μέσω του Nations League.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών θα βρείτε στο Pamestoixima.gr για όλα τα παιχνίδια του έκτου και του ένατου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον αγώνα Σκωτία-Δανία και την προωθητική ενέργεια Red November για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τριάδα και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές με ενισχυμένες αποδόσεις σε τριάδες και πολλαπλά σκορ. Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 3-0, 2-2 και 0-1 για τον αγώνα Πολωνία-Ουγγαρία και τα πολλαπλά σκορ 2-0, 1-1 και 0-1 για το παιχνίδι Σκωτία-Δανία.

Η τριάδα περιλαμβάνει τη νίκη της Ελβετίας και στα 2 ημίχρονα του αγώνα με τη Βουλγαρία, το σκοράρισμα από τον Λεβαντόφσκι στο ματς Πολωνία-Ουγγαρία και τα Over 4,5 κόρνερ της Δανίας στο παιχνίδι με την Σκωτία.

Στο Pamestoixima.gr ήρθαν και τα νέα Virtuals + με μία τεράστια ποικιλία από εικονικά αθλήματα. Στα Virtual Sports του Pamestoixima.gr δεν υπάρχει στιγμή χωρίς δράση.


Σχολιάστε εδώ