Σάκκαρη: «Είμαι πολύ περήφανη που εκπροσωπώ τη χώρα μου»

Σάκκαρη: «Είμαι πολύ περήφανη που εκπροσωπώ τη χώρα μου»

«Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό ματς από την πλευρά μου» είπε η Μαρία Σάκκαρη, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της (6-2, 6-4) στους WTA Finals της Γκουανταλαχάρα, επί της Πολωνής Ίγκα Σφιόντεκ, νικήτριας του Ρολάν Γκαρός του 2020 και νυν Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη.

«Προφανώς το σερβίς μου βοήθησε πραγματικά το παιχνίδι μου. Ένιωσα αρκετά καλά με το υψόμετρο. Νομίζω ότι κάθε μέρα θα νιώθω ακόμα καλύτερα» πρόσθεσε.
«Είμαι αλήθεια ότι κάνω πραγματικά καλό παιχνίδι όταν παίζω εναντίον της Σφιόντεκ. Και τις τρεις φορές που την αντιμετώπισα, έκανα έναν από τους καλύτερους αγώνες της σεζόν. Έτσι και τώρα, νομίζω ότι ήμουν πολύ σταθερη» είπε.
«Είμαι πολύ περήφανη που μπορώ να είμαι η πρώτη γυναίκα, Ελληνίδα, που εκπροσωπεί τη χώρα μου στο Top 10 και φυσικά σε αυτό το τουρνουά. Είναι καταπληκτικό να μπορώ να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο παίζοντας αυτά τα τουρνουά, να είμαι ανάμεσα τους καλύτερους παίκτες, εκπροσωπώντας τη χώρα μου. Είμαι πολύ, πολύ περήφανη γι’ αυτό».
Επόμενη αντίπαλος για την Μαρία Σάκκαρη θα είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα, ενώ η Ίγκα Σφιόντεκ θα αντιμετωπίσει την Πάουλα Μπαντόσα.


Σχολιάστε εδώ