Διαμερίζονται τα ιμάτια αυτής βάλλοντες κλήρον! – Εκεί κατάντησαν τη Δημοκρατική Παράταξη

Διαμερίζονται τα ιμάτια αυτής βάλλοντες κλήρον! – Εκεί κατάντησαν τη Δημοκρατική Παράταξη

-Τους παρέδωσαν ο Γεώργιος Παπανδρέου την Ένωση Κέντρου με 52,7% και ο Ανδρέας το ΠΑΣΟΚ με 48,07% και σήμερα το έχουν κατεβάσει στο 6% με 8%
-Είναι η ώρα το «χθες» να παραδώσει στη νέα γενιά

Ξυπνήστε, Γεώργιε Παπανδρέου και Ανδρέα Παπανδρέου, να δείτε πώς σπατάλησαν την τεράστια κληρονομιά που παραδώσατε με την Ένωση Κέντρου και το ΠΑΣΟΚ, που σήμερα το έχουν κάνει απόκομμα.

Στις εκλογές του Φεβρουαρίου του 1964 η Ένωση Κέντρου είχε πάρει 52,7% και 171 έδρες και η ΕΡΕ – Προοδευτικοί 107 έδρες. Στις 18 Οκτωβρίου 1981 το ΠΑΣΟΚ ήταν πρώτο με 48,07% και 172 έδρες και η ΝΔ είχε 115 έδρες.

Και σήμερα το Κίνημα Αλλαγής (όπως μετονόμασαν το ΠΑΣΟΚ, προφανώς για να μη θυμίζει τον Ανδρέα) κατάντησε να κινείται από το 6% μέχρι το 8%! Θα είναι έξαλλοι εκεί που βρίσκονται ο Γεώργιος Παπανδρέου και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Τους παρέδωσαν μια παράταξη που ήταν πρώτη, με ποσοστά 52,7% και 48,07%, και σήμερα πνέει τα λοίσθια, με ποσοστά μέχρι 8%, όταν στις τελευταίες εκλογές το ΚΚΕ είχε 5,3%, η Ελληνική Λύση 3,7% και το ΜέΡΑ25 3,44%. Αυτό κι αν είναι ΜΕΓΑ θαύμα!

Και τώρα πολλοί αγωνίζονται να καταλάβουν την καρέκλα του ΚΙΝΑΛ. Φάκελο υποψηφιότητας έχουν καταθέσει οι Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Καστανίδης, Παύλος Γερουλάνος, Παύλος Χρηστίδης και τελευταίος ο Γιώργος Παπανδρέου. Με ποιες περγαμηνές, άραγε; Η προηγούμενη θητεία του κάθε άλλο παρά ανέβασε τα ποσοστά της παράταξης. Άλλωστε, η εποχή είναι υπέρ της ανανέωσης, πρέπει να πάρει τη σκυτάλη η νέα γενιά.

Το «χθες» έχει δώσει τις εξετάσεις του. Ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.
Είναι η ώρα να παραδώσει στο «αύριο».
Στη νέα γενιά!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ