ΠΑΟΚ: Φρεσκάδα και νέο «αίμα» από τον Λουτσέσκου στο «Parken»

ΠΑΟΚ: Φρεσκάδα και νέο «αίμα» από τον Λουτσέσκου στο «Parken»

«Ο Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην Κοπεγχάγη από το βράδυ της Τρίτης (19/10) και το απόγευμα της Τετάρτης (20/10) προπονήθηκε στο κλειστό – λόγω καιρικών συνθηκών – Πάρκεν Στάντιον (COSMOTE SPORT 3)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δουλέψει στο κομμάτι της τακτικής τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι ζητώντας από τους παίκτες του να κάνουν στο γήπεδο όσα ζητάει από αυτούς για την ώρα του αγώνα ενω χθες στη συνέντευξη τύπου ειπε: “Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αυτό στη Δανία αυτή τη στιγμή. Έχω πει ήδη πως δεν βάζουμε προτεραιότητες σε παιχνίδια. Βάζουμε πάντα την πιο… φρέσκια 11άδα να παίξει”

“Έχουμε έρθει 23 παίκτες κι όλοι μπορούν να αγωνιστούν. Δεν με απασχολεί καθόλου ποιος θα παίξει, με νοιάζει μόνο το τρίποντο. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι την Κυριακή. Έχουμε χρόνο μέχρι τότε” συμπλήρωσε.

Όσο για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε πως “πρέπει να έιμαστε προσεκτικοί χωρίς τη μπάλα κι όταν την κερδίζουμε να κάνουμε επίθεση στους χώρους […] το παιχνίδι θα κριθεί από την αυτοπεποίθηση που θα δείξει η κάθε ομάδα και το πως θα αντιδράσει κατά τη διάρκεια του αγώνα σε κάθε κατάσταση που θα δημιουργηθεί”.

Σημέιωσε χαρακτηριστικά:” Θέλουμε το πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη΄. Πρέπει να παίζουμε καλά σε κάθε παιχνίδι, ανά 3-4 μέρες. Αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο και δημιουργεί ευκαιρίες για όλους τους παίκτες”.

Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης, λοιπόν, αφορούσε την ανάπτυξη από τη ζώνη της άμυνας και το δεύτερο την αντιμετώπιση επιθέσεων. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διτερμα στο μισό γήπεδο.

Φωτο: twitter/paokfc


Σχολιάστε εδώ