ΑΕΚ: Ανοίγει λογαριασμό στο… σπίτι της κόντρα στην Τρεβίζο

ΑΕΚ: Ανοίγει λογαριασμό στο… σπίτι της κόντρα στην Τρεβίζο

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Τρεβίζο (19:30) για την δεύτερη αγωνιστική του BCL “ψάχνοντας” την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση υποδεχόμενη την Τρεβίζο στα Λιόσια (Cosmote Sport 4).

Η Ένωση προέρχεται από ήττα κόντρα στη Φάλκο και ήττα απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας στην Basket League.

H oμάδα του Στέφανου Δέδα έχει σημαντικές απουσίε. Δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπράιαν Ανγκόλα και Δημήτρη Φλιώνη ενώ οι Ιταλοί, κέρδισαν την Ρίγα με 91-85.

O προπονητής της «Βασίλισσας», Στέφανος Δέδας, δήλωσε στο aekbc.gr για την σημερινή αναμέτρηση με Τρεβίζο: «Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα δύσκολο ματς, σ’ ένα θεσμό, που μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε σε βάθος.
Το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στο καινούριο μας Σπίτι, ευελπιστούμε να συνδυαστεί με καλή εμφάνιση και νίκη. Η Τρεβίζο είναι μία γεμάτη και ποιοτική ομάδα, που θ’ αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο για την ομάδα μας. Παρά τη λειψανδρία στους περιφερειακούς θα προσπαθήσουμε να καταστρώσουμε ένα πλάνο ειδικών καταστάσεων. Η καταπόνηση των δύο… μοναδικών μας γκαρντ είναι σημαντική και χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση.
Χρειάζεται δύναμη και υπομονή για να δούμε την ομάδα στο βαθμό ετοιμότητας, που σχεδιάσαμε. Είναι αυτονόητο, ότι θέλουμε όσο ποτέ τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει. Θα έχει καταλυτική συμμετοχή στην έκβαση του αγώνα. Θα δώσουμε μεγάλη μάχη για να βγούμε νικητές. Είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε με χαρακτήρα και να επιστρέψουμε στις νίκες. Μπροστά μας έχουμε μία σημαντική εβδομάδα…»


Σχολιάστε εδώ