Παρουσίαση Βιβλίου: “Tρικυμίες Παθών, Τα νεανικά χρόνια του Κοραή στο Άμστερνταμ” της Αργυρώς Μαντόγλου

Παρουσίαση Βιβλίου: “Tρικυμίες Παθών, Τα νεανικά χρόνια του Κοραή στο Άμστερνταμ” της Αργυρώς Μαντόγλου

Η πολιτιστική εταιρεία ΠΥΡΝΑ και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αργυρώς Μαντόγλου με τίτλο Tρικυμίες Παθών, Τα νεανικά χρόνια του Κοραή στο Άμστερνταμ, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, στις 18.30, στη στέγη της Πύρνας, Κοκκιναρά 43 Κηφισιά.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας Αργυρώ Μαντόγλου και η συγγραφέας και μεταφράστρια Πέρσα Κουμούτση.

Μετά το πέρας της παρουσίασης η συγγραφέας, που φέτος είναι και συντονίστρια της Λέσχης Ανάγνωσης της Πύρνας, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της, το οποίο, την ημέρα της εκδήλωσης, θα διατίθεται στην ΠΥΡΝΑ.

Οι Τρικυμίες Παθών είναι το άγνωστο πορτρέτο του νεαρού Κοραή, αυτό μιας πολύπλευρης προσωπικότητας, που βιώνει τη σύγκρουση ανάμεσα σε ό,τι του δίνεται και ό,τι φιλοδοξεί να γίνει… με τους δισταγμούς, την τόλμη, την ευαισθησία, αλλά και το σπινθηροβόλο πνεύμα – ιδιότητες που έμελλε να συμβάλουν στην κατοπινή εξέλιξη του μεγάλου Δασκάλου του Γένους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Ημερομηνία: 20 Οκτωβρίου 2021
Ώρα: 18.30
Τοποθεσία: Κοκκιναρά 43, Κηφισιά, Τηλ. 2106230913,info@pyrna.gr

Είσοδος Ελεύθερη 

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/405171331288757

Παρουσίαση βιβλίου με φυσική παρουσία στο χώρο της Πύρνας για μέγιστο αριθμό 48 ατόμων.
Λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας COVID-19 είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στην ηλεκτρονική φόρμα https://bit.ly/ΠΥΡΝΑΜΑΝΤΟΓΛΟΥΟΚΤ2021 καθώς και η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test 48 ωρών κατά την είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩΣχολιάστε εδώ