ΟΠΑΠ Game Time: O Ηλίας Κυριακίδης μιλά για το νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ με τον Αργύρη Γιαννίκη

ΟΠΑΠ Game Time: O Ηλίας Κυριακίδης μιλά για το νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ με τον Αργύρη Γιαννίκη

-Αναλύει τους αγώνες ΑΕΚ-Ατρόμητος, Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους-Ρόμα

Τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα επιστρέφουν αυτό το Σαββατοκύριακο μετά τη διακοπή τους για τους αγώνες των εθνικών ομάδων και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Ηλία Κυριακίδη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης των συνεργαζόμενων ακαδημιών της ΠΑΕ μιλάει για το νέο ξεκίνημα της ομάδας με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο και σχολιάζει τον κυριακάτικο αγώνα των «κιτρινόμαυρων» με τον Ατρόμητο (20:30).

«Συνήθως κάθε αλλαγή που γίνεται ευνοεί βαθμολογικά κάθε ομάδα γιατί οι παίκτες προσπαθούν να ενταχθούν σε μία νέα πραγματικότητα και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό» τονίζει ο Ηλίας Κυριακίδης και προσθέτει: «Αυτό όμως που ενδιαφέρει εμάς και πρέπει να ενδιαφέρει κάθε μεγάλη ομάδα είναι πώς δημιουργείται ένα ισχυρό περιβάλλον έτσι ώστε να έχουμε επιτυχίες μακροπρόθεσμα».

Αναλύει επίσης τον αγώνα της Premier League, Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σάββατο, 16/10 στις 17:00) και το ντέρμπι Γιουβέντους-Ρόμα που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο (Κυριακή, 17/10 στις 21:45).

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

 


Σχολιάστε εδώ