Φαν΄τ Σχιπ: “Είμαι πολύ περήφανος”(video)

Φαν΄τ Σχιπ: “Είμαι πολύ περήφανος”(video)

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας εστίασε στο γεγονός του εξαιρετικού πρώτου ημιχρόνου αλλά απογοητευμένος από την τροπή που πήρε το δεύτερο ημίχρονο.

Τόνισε όμως πως έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα και υπάρχει πολύ μέλλον για αυτή την ομάδα, έχουμε ένα νεαρό γκρουπ παικτών που έχουν πολλά ποιοτικά χρόνια μπροστά τους

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

“Είμαι πολύ απογοητευμένος για το αποτέλεσμα. Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά έπρεπε να σκοράρουμε, γιατί ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα, όπως και έγινε στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεχθήκαμε δύο γκολ από το πουθενά και δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε στον ρυθμό του παιχνιδιού, δυστυχώς δεχθήκαμε και την κόκκινη κάρτα και δεν μπορέσαμε να έχουμε τον ρυθμό που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που έδειξε η ομάδα σήμερα.

Έχουμε κάνει πολύ σημαντικά βήματα και υπάρχει πολύ μέλλον για αυτή την ομάδα, έχουμε ένα νεαρό γκρουπ παικτών που έχουν πολλά ποιοτικά χρόνια μπροστά τους”.


Σχολιάστε εδώ