Γύρνα σπίτι Μικρό Κουνέλι

Γύρνα σπίτι Μικρό Κουνέλι

Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το βιβλίο του John Bond 

Γύρνα σπίτι Μικρό Κουνέλι

σε μετάφραση του Αντώνη Παπαθεοδούλου  

Μια νέα απίθανη ιστορία με ήρωα το Μικρό Κουνέλι, από τον κορυφαίο, σύγχρονο καλλιτέχνη John Bond. Στο τρίτο βιβλίο της σειράς, το Μικρό Κουνέλι βγαίνει στην εξοχή και αντί για κατασκήνωση, στήνει μια σπαρταριστή περιπέτεια!
Δημιουργός
John Bond
Μετάφραση
Αντώνης Παπαθεοδούλου


Αυτή θα είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ μέρα! Το Μικρό Κουνέλι ετοιμάζει κατασκήνωση. Και το Μικρό Κουνέλι μπορεί να μείνει ξύπνιο ως ΠΟΛΥ αργά. Όμως ο καιρός δεν φαίνεται καλός. Και η σκηνή δεν θα μείνει για πολύ όρθια. Και… πού πήγαν όλα τα ζαχαρωτά; Αλλά είπαμε, αυτή θα είναι η καλύτερη μέρα, Και το Μικρό Κουνέλι με τίποτα δεν ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ!
Η ιστορία του βιβλίου αντικατοπτρίζει την αίσθηση περιπέτειας της παιδικής ηλικίας του John Bond, σε συνδυασμό με την πιο πρόσφατη εμπειρία του ως νέος πατέρας. Οι εσωτερικές σκέψεις του ήρωα και οι πολύχρωμες εικόνες της έκδοσης δημιουργούν μια εναλλακτική αφήγηση, με διακριτικό χιούμορ, που επιτρέπει στα παιδιά να αναπτύξουν μια ευρύτερη κατανόηση των γεγονότων.

Απόσπασμα Βιβλίου


Είπαν για το Μικρό Κουνέλι

«Ο τρόπος που σκέφτεται το Μικρό Κουνέλι, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή είναι ο τρόπος που σκέφτεται κάθε μικρό πλάσμα που έρχεται εντυπωσιακά, με ταχύτητα και αισιοδοξία, να κατακτήσει τη ζωή».
-Πελιώ Παπαδιά- Ταλκ


Λίγα λόγια για τον δημιουργό

Ο John Bond είναι βραβευμένος σχεδιαστής και εικονογράφος με έδρα το Μπράιτον. Με πάνω από επτά χρόνια εμπειρίας σε δημιουργικό γραφείο, έχει εργαστεί ως διευθυντής δημιουργικού σε πολλά animation, παιχνίδια, εφαρμογές και διαφημιστικά αποσπώντας σημαντικά βραβεία. Τα έργα του περιλαμβάνουν μια πολύχρωμη πλειάδα χαρακτήρων, γεμάτη από παιχνιδιάρικες ιδέες. Ο John Bond αντλεί καθημερινά έμπνευση από τη φύση.
Από τον John Bond κυκλοφορούν ακόμη τα εικονογραφημένα βιβλία Όχι, δεν χάθηκε το Μικρό Κουνέλι (Ίκαρος, 2019) και Να βοηθήσει θέλει το Μικρό Κουνέλι (Ίκαρος, 2020), σε μετάφραση του Αντώνη Παπαθεοδούλου.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ

Πρωτότυπος Τίτλος: Mini Rabbit Come Home
Ηλικία: 3+
Κατηγορία: Παιδικό Βιβλίο
ISBN: 978-960-572-397-2


Σχολιάστε εδώ