Σαμαράς εναντίον Μητσοτάκη, Δένδιας κατά Μπογδάνου, Άδωνης κα­τά Δένδια… Πολλή ησυχία γενικώς στη Νέα Δημοκρατία, συγκριτικά… με τη Συρία!

Σαμαράς εναντίον Μητσοτάκη, Δένδιας κατά Μπογδάνου, Άδωνης κα­τά Δένδια… Πολλή ησυχία γενικώς στη Νέα Δημοκρατία, συγκριτικά… με τη Συρία!

Πανηγυρίζουν στην Κουμουνδούρου για τη διαγραφή Μπογδάνου. Σωστά. Αν δεν χαρείς με τις συμφορές του απέναντι, πώς… θα ξεχάσεις τα δικά σου χάλια!

Καθησυχάζει η κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να επιβληθεί γενικό lockdown. Αν κι εφόσον δεν επιβληθεί και υπό τον όρο ότι δεν θα χρειαστεί να το επιβάλει.

«Η ελληνογαλλική συμφωνία δεν μας καλύπτει απέναντι στην Τουρκία», είπε ο Κατρούγκαλος. Με έναν… Κατρούγκαλο που παλιότερα είχε προτείνει να μοιράσουμε το Αιγαίο με τον Ερντογάν έχει καμιά σχέση ή είναι απλή συνωνυμία;

Συγγνώμη, αλλά σ’ ένα κόμμα που συνυπάρχουν η Ντόρα κι ο Χατζηδάκης με τον Άδωνη και τον Μπογδάνο θέμα χρόνου ήταν να γίνουν μπάχαλο.

Απόλυτα σίγουρος ο Γεραπετρίτης ότι η διαγραφή Μπογδάνου δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην κυβέρνηση. Για τη… Γιουβέντους δεν είναι βέβαιος.

Δεν αρέσει, λέει, στον Άδωνη να υποδύεται κανείς άλλος τον πρόεδρο της ΝΔ. Εκτός από τις φορές που τον… μιμείται εκείνος!

Ευτυχώς ξεκαθάρισε ο Δένδιας ότι ΥΠΕΞ τον διόρισε ο Μητσοτάκης. Υ­πήρχε μια διχογνωμία αν ήταν ο Κρ. Ρονάλντο ή ο Μπραντ Πιτ.

Αδίκως ανησυχούν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η ελληνογαλλική συμφωνία ανατρέπει το αμυντικό δόγμα στο Αιγαίο. Η θάλασσα δεν έχει σύνορα, που… θα ’λεγε κι ο Τσίπρας!

Να ιδρύσει νέο κόμμα… προτρέπουν τον Μπογδά­νο οι οπαδοί του. Εναλλακτικά πάντως υπάρχει και
η λύση του «Next Top Model». Ή έστω του «Big Brother».

Να δείτε που κάποια στιγμή θα μας την πέσουν οι Τούρκοι και στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι σίγουροι αν πρέπει να συγκρουστούμε…

…ή να οργανώσουμε beach party στη Μύκονο προς τιμήν του Ερντογάν. Με γκεστ σταρ την Άντζυ Σαμίου.

Πλάκα θα ’χει ο Κυριάκος να τη βγάλει καθαρή με τον Ερντογάν και να την πατήσει από τον Σαμαρά. Δεν μιλάμε για γκαντεμιά, αλλά για την… κατάρα του Τουταγχαμών.

Απορεί ο Βενιζέλος πώς γίνεται να είμαστε δεύτερη χώρα σε θανάτους από την πανδημία στην Ευρώπη. Μα, επειδή είμαστε πρώτοι σε αντιεμβολιαστές και ψεκασμένους.

Την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου ζητάει ο Ερντογάν. Άτυχος. Στο τσακ δεν πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με έναν χρόνο αργία (μόνο!) τιμωρήθηκε η δημόσια υπάλληλος που έ­δινε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Να ’χει τον χρόνο να βελτιώσει την τεχνική της και να… επανέλθει.

Το ότι 70 χρόνια μετά κάποιοι ζουν με τα οράματα του Εμφυλίου δεν είναι θέμα πολιτικής ανάλυσης, αλλά… ψυχιατρικής διάγνωσης.

Καθησυχάζουν από την κυβέρνηση: «Γίνεται προσπάθεια να αποφύγουμε ένα γενικό lockdown». Ε, κι αν δεν τα καταφέρουμε, θα φταίει το… lockdown!

Ξεπέρασαν τα 5 εκατ. παγκοσμίως οι θάνατοι α­πό τον κορονοϊό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε. Μια… απλή γρίπη είναι!

Ρόλο καταλύτη για την ανατροπή του status quo του πολιτικού συστήματος στη χώρα θέλει για το ΚΙΝΑΛ ο Γιωργάκης. Η πίτσα να έχει και μπέικον ή μόνο μανιτάρια;

Συγγνώμη, αλλά αν είναι η ενότητα της ΝΔ να κινδυνεύει από τη διαγραφή του Μπογδάνου, μη… σώσει να σωθεί τέτοια ενότητα.

Συγκριτικά με τον… Ερ­ντογάν, πολύ ψύχραιμα πήραν στον ΣΥΡΙΖΑ τη συμφωνία με τη Γαλλία. Ούτε κραυγές ούτε αλαλαγμοί. Μόνο κάτι… κατάρες για τη Μαρέβα.

31χρονη δασκάλα στη Φλόριντα αποπλάνησε 14χρονο μαθητή της. Σε λάθος σχολεία πήγαμε τελικά στα νιάτα μας.

Σε δημοσκόπηση που έγινε στην Πέλλα τρίτο έρχεται το κόμμα του Ηλ. Κασιδιάρη. Δεν μπορεί, κάτι θα έχει το νερό στην περιοχή.

Ειδικοί προτείνουν τα μπουζούκια να λειτουργούν μεν, αλλά οι πελάτες να είναι καθιστοί. Μάλλον έχουν μπερδέψει το «Posidonio» με τον Αϊ-Γιάννη τον Λουμπαρδιάρη!

Εμφύλιος με συμπλοκές έχει ξεσπάσει στις τάξεις των οπαδών του ΠΑ­ΟΚ. Δηλαδή, πάλι καλά να λένε οι Νεοδημοκράτες που απλά… βρίζονται μεταξύ τους.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ