Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Κλειδαριές» Νέο Τραγούδι & Music Video

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Κλειδαριές» Νέο Τραγούδι & Music Video

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ερμηνεύει με τον μοναδικό της τρόπο το τραγούδι «Κλειδαριές», ένα από τα αριστουργήματα που έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη και θα περιλαμβάνεται στη συλλογή για τα 20 χρόνια της αγαπημένης στιχουργού στο ελληνικό τραγούδι.

Το «Κλειδαριές» είναι μία ιδιαίτερη μπαλάντα για τις φάσεις που περνάει η αγάπη, που κυκλοφόρησε το 2016 στο album «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας», με στίχους της Ελεάνας Βραχάλημουσική Γιώργου Σαμπάνη και ερμηνευτές τον Γιώργο Νταλάρα και τον Μπάμπη Στόκα.

Δείτε το music video:

Μέσα από τη σπουδαία φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, το «Κλειδαριές» έρχεται ξανά στο σήμερα και μιλά εκ νέου στην ψυχή μας.

Το «Κλειδαριές» είναι το τέταρτο single από την εμβληματική συλλογή για το έργο της Ελεάνας Βραχάλη, με τίτλο «Παιδί Δικό Σου»,  στην οποία καλλιτέχνες απ’ όλο το μουσικό φάσμα ερμηνεύουν το αγαπημένο τους τραγούδι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records τους επόμενους μήνες. Προηγήθηκαν τα «Ο Βυθός Σου» με ερμηνεύτρια τη Δήμητρα Γαλάνη, «Ανατροπή» με την Πέγκυ Ζήνα και «Θάλασσα» με την Γιώτα Νέγκα, που ξεχώρισαν στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay.

Βρείτε το «Κλειδαριές» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: https://smarturl.it/klidaries

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  - @2021 Panik Records

 


Σχολιάστε εδώ