Τον χειμώνα θα έχουμε κορονοϊό, έξαρση της γρίπης, ακρίβεια και πολικές θερμοκρασίες… Ο… σώζων εαυτόν σωθήτω στα νησιά Φίτζι!

Τον χειμώνα θα έχουμε κορονοϊό, έξαρση της γρίπης, ακρίβεια και πολικές θερμοκρασίες… Ο… σώζων εαυτόν σωθήτω στα νησιά Φίτζι!

Αγοράζουμε πολεμικά αεροσκάφη, φρεγάτες, υ­ποβρύχια, αλλά ο Μητσοτάκης λέει ότι δεν θα μπού­με σε κούρσα εξοπλισμών με την Τουρκία. Άρα, διαστημόπλοιο δεν πρόκειται να πάρουμε;

Τι είδηση είναι δηλαδή ότι ο Σαμαράς αμφισβητεί την εξωτερική πολιτική του Μητσοτάκη; Εδώ αμφισβητεί γενικώς τον Μητσοτάκη.

Ο Τσίπρας είναι βέβαιος ότι θα νικήσει, αλλά δεν ζητάει πρόωρες εκλογές διότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τις χάσει.

Καλού – κακού, αυτόν τον χειμώνα μη στρώσουν χαλί στο Μαξίμου. Μην τυχόν πάει νύχτα ο Σαμαράς και το… τραβήξει κάτω από τα πόδια του Μητσοτάκη.

Μεταξύ μας, Κυριάκο, προτιμότερο είναι να ξέρεις ότι σε υπονομεύει ο Σαμαράς. Ξέρεις τι σε περιμένει. Ενώ αν νομίζεις ότι σε στηρίζει…

…δεν ξέρεις πότε θα σου τη φέρει!

Ν. Δένδιας: «Η Τουρκία έχει ξεφύγει από τα όρια της λογικής». Το θέμα είναι μην ξεφύγει από τα όρια των Κυκλάδων και φτάσει στο… Παγκράτι.

Έφυγε η Μ. Βρετανία από την ΕΕ και ξέμεινε από τρόφιμα, καύσιμα κ.ά. Σκέψου το 2015 να είχαμε βγει εκτός. Θα ανάβαμε φωτιά με πέτρες…

….θα κυνηγούσαμε μπεκάτσες για φαγητό. Α­γριομολόχες για το breakfast.

Στον Σαμαρά δεν αρέσει η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης. Ο Στ. Μάνος δεν συμφωνεί με την οικονομική. Και ο Τζαβάρας διαφωνεί με τον ανασχηματισμό. Στη ΝΔ ζουν την… επανάσταση των πικραμένων.

Προειδοποιεί η Φώφη ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κάνει το ΚΙΝΑΛ παράρτημα άλλου κόμματος. Στην ανάγκη, το… κλείνει από μόνη της το μαγαζί!

Από τον ΣΥΡΙΖΑ φωνάζουν γιατί ο Μητσοτάκης ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία ή διότι, αν έρθουν ξανά στην εξουσία, δεν θα έχει μείνει τίποτα να… πουλήσουν;

Θα έχουμε φτάσει αισίως στο 2035 και οι επιστήμονες θα προειδοποιούν για το επικείμενο 28ο κύμα της πανδημίας.

Αυτό το κόμμα που είχε φτιάξει ο Τράγκας το ’χει ακόμη ή το πήρανε φα­ντάρο;

Ο Σαμαράς θα μείνει στη ΝΔ μέχρι τα 100 του, ώστε μετά τον πατέρα και τον γιο να ανατρέψει και τον εγγονό… Μητσοτάκη!

Αγωγή κατά των εκπαιδευτικών κατέθεσε η Ν. Κεραμέως. Τις συλλήψεις θα τις κάνει η ίδια ή θα τις αναλάβει στα ρεπό του ο Άδωνης;

Ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει μείωση των φόρων που αύξησε ως κυβέρνηση. Never mind. Ουδείς άσφαλτος… που έχει πει κι η Άντζελα!

Τέλος δεν έχουν τα βάσανα των σεισμόπληκτων της Κρήτης. Μετά τον εγκέλαδο τους… επισκέφθηκε και ο… Μητσοτάκης.

Η Τουρκία δέσμευσε για έρευνες περιοχή ανάμεσα σε Ρόδο και Καστελλόριζο. Ο Ισθμός της Κορίνθου είναι ελεύθερος. Ακόμη.

Δηλαδή, ο Τσίπρας καταγγέλλει τον Μητσοτάκη ότι πουλάει το 17% της ΔΕΗ που εκείνος είχε συμφωνήσει. Θέμα χρόνου είναι να του φορτώσει και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Άδωνης δοκιμάζει το ταλέντο του στο stand up comedy: «Ο κ. Σαμαράς στηρίζει απόλυτα τον κ. Μητσοτάκη»!

Πήγε ο άλλος στα δικαστήρια με φουστανέλα και δήλωσε ότι είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος. Δηλαδή, αν δεν ήταν τι θα φορούσε; Στολή αστροναύτη;

Αν είχαμε αφήσει τον Γιωργάκη να μας κάνει… Δανία του Νότου τώρα θα γλιτώναμε από την πανδημία. Γλιτώσαμε ωστόσο από τον Γιωργάκη, οπότε μία η άλλη!

Καλά κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και πανηγυρίζουν για τις εκλογές στη Γερμανία. Γιατί… αν περιμένουν για τις εκλογές στην Ελλάδα.

Στην παλαιολιθική ε­ποχή στην Ελλάδα ζούσαν ελέφαντες, ρινόκεροι, ιπποπόταμοι κ.ά. Μετά ήρθαν τα γαϊδούρια και τα έδιωξαν!

Ξεκαθάρισε ο Βαρουφάκης ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον Τσίπρα. Σκοπεύει να κάνει σόλο καριέρα (…στο modeling).

Beach bar στην Πιερία έκανε αποχαιρετιστήριο πάρτι και πήγε σύσσωμη η τοπική εκκλησία. Λογικά, ο αγιασμός θα έγινε με… mojito!

Τυχερός ο Ερντογάν. Αν στη θέση του Μητσοτάκη ήταν ο Σαμαράς, η Κωνσταντινούπολη θα ήταν… προέκταση της Β’ Αθηνών. Στον Νότιο Τομέα, που έχει και θάλασσα!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ