Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα καθημερινή σειρά του OPEN “Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ”

Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα καθημερινή σειρά του OPEN “Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ”

Η  «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» είναι η νέα καθημερινή, ερωτική, δραματική σειρά μυστηρίου του OPEN, σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη και κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 17:50 με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο.

Καθηλωτική, συγκινητική και γεμάτη ανατροπές η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» έρχεται καθημερινά στο OPEN.  Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως. Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί. Όταν θα έρθει η στιγμή που οι αδικημένοι θα θελήσουν να αποδώσουν δικαιοσύνη, τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους και όλα θα ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή.

Όλη η σειρά ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών μέσα από την αφήγηση της Έλλης, μιας νεαρής κοπέλας που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Στο πρώτο επεισόδιο, η Έλλη (Αθηνά Ροδίτου) και η Κάτια (Ελένη Σακκά), δυο δεκαεννιάχρονες ξαδέλφες, γιορτάζουν την είσοδό τους στην Νομική. Ο Ανδρέας (Ορέστης Τζιόβας), πατέρας της Έλλης και θείος της Κάτιας, τους κάνει δώρο ένα ταξίδι με σκάφος στη Ρόδο. Μαζί με την κολλητή φίλη Κική (Μαρίλια Χαριδήμου) και το αγόρι της Κάτιας, Αλέξη (Παύλος Πιέρρος), η παρέα διασκεδάζει ανέμελη στο νησί. Μέχρι που ένα βράδυ, μια σειρά από λάθη και μοιραίες αποφάσεις, τους οδηγεί σε μία πράξη που θα αλλάξει δραματικά όχι μόνο τις δικές τους ζωές, αλλά και των οικογενειών τους.

Στην «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» πρωταγωνιστούν ο Ορέστης Τζιόβας, η Υρώ Λούπη , ο Γιωργής Τσαμπουράκης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Μαρία Μιχαήλ, η Αθηνά Ροδίτου, η Ελένη Σακκά, η Μαρίλια Χαριδήμου, ο Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου, ο Παύλος Πιέρρος, ο Αλέξανδρος Παρίσσης, η Σοφία Καλλή, , η Ελισάβετ Γιαννακού, η Δήμητρα Δημητριάδου, ο Πάνος Μακρής, η Νιόβη Χαραλάμπους, η Μέλανη Στέλιου, η Νάγια Τ. Καρακώστα, ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης, ο Πέτρος Ζάμπακας, ο Ανδρέας Ορφανίδης και η Χαριτίνη Ηλιάδου.

Ιδέα – Ιστορίες: J.B. Papalexis- Άννα Αδριανού

Επιμέλεια διαλόγων: Άννα Αδριανού

Σενάριο: J.B. Papalexis- Αμάντα Σοφιανοπούλου- Αντρέας Ορφανίδης- Δανάη Φίλιππα

Παραγωγή: ABC Production

Σκηνοθεσία: Στάμος Τσάμης, Πάρης Προκοπίου

«Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» – Πρεμιέρα σήμερα στις 17:50 στο OPEN


Σχολιάστε εδώ