Οι Καλοί και οι Κακοί Πειρατές γιορτάζουν 10 χρόνια από την πρώτη τους πειρατική κυκλοφορία

Οι Καλοί και οι Κακοί Πειρατές γιορτάζουν 10 χρόνια από την πρώτη τους πειρατική κυκλοφορία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στις 12:00

Οι Καλοί και οι Κακοί Πειρατές γιορτάζουν 10 χρόνια από την πρώτη τους πειρατική κυκλοφορία και σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους αυτά τα μυστήρια και ξεχωριστά πειρατογενέθλια.

Εξοπλιστείτε με θάρρος και χαμόγελα, με ιπποτικά σπαθιά και λόγια τρομερά και αν έχετε και ιπτάμενα σκουπόξυλα ακόμα πιο καλά (ναι… υπάρχουν Ιππότες και Μάγισσες στην ίδια σειρά!).

Μαζί στην περιπέτεια, οι αγαπημένοι μας Αντώνης Παπαθεοδούλου και Ίριδα Σαμαρτζή.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο, όπως υποδεικνύονται από τον ΕΟΔΥ.

Kτήμα Αρίστη / Πλουτάρχου & Κέας, Χαλάνδρι
Πληροφορίες / Κρατήσεις 210 2816134 ( εσ.817)
Πρόσβαση: 10’ από το μετρό Αγίας Παρασκευής & πάρκιν για όσους έρθουν με αυτοκίνητο.


Συγγραφέας
Παπαθεοδούλου Αντώνης
Εικονογράφος
Σαμαρτζή Ίρις


“Οι πειρατολόγοι κι οι πειρατομελετητές
στο βιβλίο αυτό μέσα θα βρούνε
τι λένε οι καλοί και οι κακοί πειρατές
αν τα καράβια τους συναντηθούνε!“

Ένα πειρατικό βιβλίο με πολύ χιούμορ, όπου οι κακοί πειρατές φοβερίζουν σε κάθε σελίδα τους καλούς, οι οποίοι όμως κρατούν την ψυχραιμία τους και  δεν τρομάζουν!
Αστείο, παιχνιδιάρικο και πολύχρωμο, με την εικονογράφηση να δένει ευρηματικά με το παιχνιδιάρικα στιχάκια, δείχνει με ωραίο τρόπο στα παιδιά πώς να αντιμετωπίζουν  θετικά κάθε λογής “κακούς”.
Ένα αστείο, παιχνιδιάρικο και πολύχρωμο πειρατικό βιβλίο, για να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά κάθε λογής “κακούς”, ή απλώς για να σκάσουμε στα γέλια!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το πρώτο κεφάλαιο

Βραβεία – Διακρίσεις

– ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 2012
– ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 2012
– ΕΠΑΙΝΟΣ Ε.Β.Γ.Ε. 2012


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά. Σπούδασε 3D Αnimation στη σχολή Parsers στην Αθήνα και μυήθηκε στα μυστικά του κινουμένου σχεδίου με παραδοσιακές τεχνικές στη σχολή 9zeros στη Βαρκελώνη. Εγκατέλειψε στο πτυχίο τις σπουδές του στη γεωλογία, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, για να σπουδάσει ισπανική φιλολογία στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Δουλεύει στη διαφήμιση και του αρέσει να διαβάζει, να γράφει και να μεταφράζει βιβλία για παιδιά. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα, ΙΒΒΥ) και έχει συνεργαστεί, για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για το παιδικό βιβλίο, με εκδότες, σχολεία, βιβλιοθήκες και βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα. Έχει τιμηθεί με το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Εικονογραφημένου Βιβλίου, το Βραβείο του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και τον Έπαινο Ε.Β.Γ.Ε για το βιβλίο του “Οι καλοί και οι κακοί πειρατές”  (Εκδόσεις Παπαδόπουλος).


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σειρά: Οι καλοί και οι κακοί
Ηλικία: 4+
Κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά
ISBN: 978-960-484-282-7


Σχολιάστε εδώ