Ευκλείδης Τσακαλώτος στη Βουλή: «Είμαστε δυο κόσμοι»

Ευκλείδης Τσακαλώτος στη Βουλή: «Είμαστε δυο κόσμοι»

«Δε μου αρέσει να μου κουνάνε το δάχτυλο και με αυτό το ύφος όταν αυτή η κυβέρνηση είχε αυτή τη στήριξη για την πανδημία και τον εμβολιασμό», τόνισε σε παρέμβασή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Μιλώντας ευθέως στον κ. Πλεύρη ανέφερε: «Δε μ’ αρέσει να μου κουνάνε το δάχτυλο όταν έχουμε Υπουργό Υγείας που πριν δέκα χρόνια έλεγε πως το ΕΣΥ δε θα περιθάλπει τους πρόσφυγες. Και δέκα χρόνια δεν το έχει ανακαλέσει. Κανένας σε σοβαρό κράτος της Ευρώπης δε θα μπορούσε να είναι Υπουργός Υγείας και να έχει κάνει αυτό το ατόπημα».

Συνέχισε στον ίδιο τόνο λέγοντας πως «δεν απαντάτε γιατί είμαστε τις τελευταίες θέσεις στον εμβολιασμό, δεν κάνετε κριτική για τα λάθη σας».

Κατέληξε απευθυνόμενος στην ΝΔ και τον Υπουργό Υγείας: «Είμαστε δυο κόσμοι. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι η πανδημία είναι παροδική, ότι δε θα έχουμε κι άλλες πανδημίες. Έχουμε καταλάβει πως το ΕΣΥ θέλει μεγάλες επενδύσεις. Αντί να επενδύσετε στην ΠΦΥ και αυτή να πηγαίνει στα σπίτια των ανθρώπων, προτιμάτε να δώστε σε ιδιώτες γιατρούς».


Σχολιάστε εδώ