ΜΠΙΖΖΖΖ

ΜΠΙΖΖΖΖ

Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί
το βιβλίο του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη 
σε εικονογράφηση της Ντανιέλας Σταματιάδη 

Μπιζζζζ

Ο Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη, ενώνουν την φαντασία τους με την Ντανιέλα Σταματιάδη και δημιουργούν μια υπέροχη ιστορία γεμάτη έκπληκτα, ενθουσιώδη και ανήσυχα ΜΠΙΖΖΖΖ!



Συγγραφείς


Άγγελος Αγγέλου
Έμη Σίνη


Εικονογράφηση
Ντανιέλα Σταματιάδη


ΜΠΙΖΖΖΖ…
-Μα, τώρα βρήκε να έρθει;
-Από πού ξεφύτρωσε;
-Βοήθεια, θα μας τσιμπήσει!   

Το μάθημα γεωγραφίας διακόπτεται από έναν απρόσμενο εισβολέα: ένα έντομο πετάει ξαφνικά μέσα στην τάξη, φέρνοντας τα πάνω κάτω! Ο ήχος των φτερών του, αποκαλύπτει τον σπάνιο, περαστικό επισκέπτη. Μα, τι κάνει ένας μπάμπουρας στην τάξη;

 

 

Απόσπασμα βιβλίου


Λίγα λόγια για τους δημιουργούς  

O Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη έχουν γράψει δεκάδες βιβλία και θεατρικά έργα για παιδιά, ενώ το συγγραφικό τους έργο έχει βραβευτεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι ιδρυτές της ομάδας Κοπέρνικος που, από το 2007, δημιουργεί πρωτότυπες και ποιοτικές παραστάσεις για παιδιά κάθε ηλικίας.
Θεατρικά τους έργα έχουν ανέβει με επιτυχία στο Εθνικό Θέατρο, στο Μέγαρο Μουσικής, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και σε άλλα σημαντικά θέατρα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του εξωτερικού.
Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο τους Ένας πραγματικός ιππότης, που απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Εικονοβιβλίου 2020 από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (Greek ΙΒΒΥ).

Η Ντανιέλα Σταματιάδη είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών και ασχολείται με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου πολλά χρόνια, ενώ παράλληλα διδάσκει σε σχολή ζωγραφικής. Οι εικονογραφήσεις της έχουν διακριθεί πολλές φορές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί και το πρώτο βιβλίο που έγραψε και εικονογράφησε η ίδια, με τίτλο Θέλω!
Περισσότερα για την ίδια και το έργο της στο: http://danielastam.wix.com/danielastamatiadi


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ

Ηλικία: 3+
Κατηγορία: Παιδικό Βιβλίο
ISBN: 978-960-572-417-7 


Σχολιάστε εδώ