Ο Ρέαμπτσιουκ “λύτρωσε” τον Ολυμπιακό

Ο Ρέαμπτσιουκ “λύτρωσε” τον Ολυμπιακό

Ένας πολύ καλός Ολυμπιακός, νίκησε την Αντβέρπ με το τρομερό γκόλ του Ρέαμπτσιουκ, ξεκινώντας με το δεξί (2-1) στη διοργάνωση του Europa League.

Παρότι οι ερυθρόλευκοι ισοφαρίστικαν σε ένα πολύ δύσκολο χρονικά σημείο του παιχνιδιού με το γκολ του Μποάνα Σαμάτα στο 74΄, δεν παράτησαν το παιχνίδι και στο 87΄ο Ρέαμπτσιουκ έδωσε στους πειραιώτες την νίκη.

Το σκόρ άνοιξε για τον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί στο 52′.

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλενχο και με τους Βέλγους να είναι συνεχώς σε θέση άμυνας μέχρι το 25′. Στη συνέχεια ήρθαν οι ευκαιρίες για τους πειραιώτες και συγκεκριμένα στο 29′, όταν ο Σισέ με καρφωτή κεφαλιά δεν βρήκε στόχο, στο 38′ με το ακυρωθέν γκολ μέσω VAR για οφσάιντ του Ελ Αραμπί, στο 41′ το πλασέ του Φίσερ στην αντεπίθεση έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 44′ ο αμαρκάριστος Σαμάτα αστόχησε με κεφαλιά.

Ο Ολυμπιακός έφθασε στο δεύτερο γκολ στο 59′ με την κεφαλιά του Σισέ αλλα μετά έχασε τον ρυθμό του και η Αντβέρπ πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 74′, ο Σαμάτα με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Άμεσα ο Μαρτίνς έκανε τέσσερις αλλαγές: Έξω οι Εμβιλά, Ονιεκούρου, Μ. Καμαρά και Α. Καμαρά, μέσα οι Βαλμπουενά, Κουντέ, Τικίνιο και Βρουσάι αλλά ο ρυθμός του παιχνιδιού “έδειχνε” την ισοπαλία όταν στο 87′ ο Ρέαμπτσουκ με τρομερό σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Μπουτέ για το 2-1, δίνοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά (76′ Βαλμπουενά), Μ. Καμαρά (81′ Κουντέ), Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά (81′ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (88′ Μπα), Ονιεκούρου (81′ Τικίνιο).

Αντβέρπ: Μπουτέ, Μπατάιγ, Ντε Λαέτ, Αλμέιδα, Μπούτα, Βερστράετε, Ναϊνγκολάν (67′ Γκερκένς), Φίσερ, Σαμάτα, Μιγιόσι (67′ Μπενσόν), Φρέι (80′ Έγκεσταϊν).

Φωτο: twitter/OlympiakosFC


Σχολιάστε εδώ