Champions League: Τα βλέμματα στο Μιλάνο και στον όμιλο-φωτιά

Champions League: Τα βλέμματα στο Μιλάνο και στον όμιλο-φωτιά

-Πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται σήμερα με 8 παιχνίδια. Το μεγάλο ματς γίνεται στις 22:00 στο Μιλάνο, ανάμεσα στην Ίντερ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για το ντέρμπι Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης. Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι και αυτές για τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, το σύνολο των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, τα πολλαπλά σκορ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal.

Ο πιο αμφίρροπος όμιλος του Champions League

Σήμερα διεξάγονται και τα πρώτα παιχνίδια του 2ου ομίλου, του πιο αμφίρροπου του Champions League. Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μίλαν και η Ατλέτικο Μαδρίτης την Πόρτο.

Αναλυτικά, το σημερινό πρόγραμμα:

• Μπεσίκτας-Ντόρτμουντ (19:45)
• Σερίφ Τιρασπόλ-Σαχτάρ Ντόνετσκ (19:45)
• Ατλέτικο Μαδρίτης-Πόρτο (22:00)
• Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
• Κλαμπ Μπριζ-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)
• Λίβερπουλ-Μίλαν (22:00)
• Μάντσεστερ Σίτι-Λειψία (22:00)
• Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Άγιαξ (22:00)

Για όλους τους αγώνες του Champions League το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

Όλη η στοιχηματική εμπειρία σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.


Σχολιάστε εδώ