Πρεμιέρα με ντέρμπι στους ομίλους του Champions League

Πρεμιέρα με ντέρμπι στους ομίλους του Champions League

-Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους

 Η αυλαία των ομίλων του Champions League ανοίγει αύριο. Οι 32 ομάδες, που συμμετέχουν στους 8 ομίλους, διεκδικούν τα 16 εισιτήρια που οδηγούν στην νοκ άουτ φάση των «16».

Η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει πολλά δυνατά παιχνίδια. Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Μπάγερν και Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης, τα οποία προσφέρονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Για όλα τα ματς της πρεμιέρας το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών, τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Δείτε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου

· Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45)
· Σεβίλλη-Σάλτσμπουργκ (19:45)
· Βιγιαρεάλ-Αταλάντα (22:00)
· Λιλ-Βόλφσμπουργκ (22:00)
· Μάλμε-Γιουβέντους (22:00)
· Μπαρτσελόνα-Μπάγερν (22:00)
· Ντιναμό Κιέβου-Μπενφίκα (22:00)
· Τσέλσι-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

· Μπεσίκτας-Ντόρτμουντ (19:45)
· Σερίφ Τιρασπόλ-Σαχτάρ Ντόνετσκ (19:45)
· Ατλέτικο Μαδρίτης-Πόρτο (22:00)
· Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
· Κλαμπ Μπριζ-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)
· Λίβερπουλ-Μίλαν (22:00)
· Μάντσεστερ Σίτι-Λειψία (22:00)
· Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Άγιαξ (22:00)

Τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και την προωθητική ενέργεια «Extreme September», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε ακόμα τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Αύριο θα προσφερθούν τα πολλαπλά σκορ 3-1, 2-2 και 1-3 για τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Μπάγερν.

Η τριάδα περιλαμβάνει το σκοράρισμα από τον Λεβαντόφσκι στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Μπάγερν, το σκοράρισμα από τον Λουκάκου στο παιχνίδι Τσέλσι-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τα Over 4,5 κόρνερ της Αταλάντα στην αναμέτρησή της με τη Βιγιαρεάλ.

Την Τετάρτη θα προσφερθούν με ενισχυμένες αποδόσεις τα πολλαπλά σκορ 2-1, 1-1 και 1-2 για το παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης-Πόρτο.

Η τριάδα αποτελείται από τη νίκη με μηδέν παθητικό της Λίβερπουλ στον αγώνα με τη Μίλαν, τα Over 4,5 κόρνερ της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Ίντερ και τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι και στα 2 ημίχρονα στο ματς με τη Λειψία.

Καθημερινά προσφέρονται στο Pamestoixima.gr και ειδικές αγορές Cross Sports, ο στοιχηματισμός δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.


Σχολιάστε εδώ