Μήνυμα Θ. Ζούτσου για νέα σχολική χρονιά στον Δήμο τηςΠαλλήνης : Όλα έτοιμα για την νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα Θ. Ζούτσου για νέα σχολική χρονιά στον Δήμο τηςΠαλλήνης : Όλα έτοιμα για την νέα σχολική χρονιά

Ασφαλή σχολεία με επιπλέον προσωπικό καθαριότητας, απολύτως έτοιμα είναι τα σχολεία του Δήμου Παλλήνης, για την νέα σχολική χρονιά που ξεκινά τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι Αγιασμοί θα πραγματοποιηθούν με βάση τον προγραμματισμό κάθε σχολείου και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, χωρίς τη παρουσία γονέων ή επισήμων. Ο Δήμος Παλλήνης έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την καλή λειτουργία των σχολείων και την υγειονομική ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών, προχωρώντας σε:

· έργα συντήρησης και αναβάθμισης των σχολικών μονάδων,

· προμήθεια του απαραίτητου τεχνικού και υγειονομικού εξοπλισμού,

· πρόσληψη επιπλέον προσωπικού για την καθαριότητα και την υγιεινή των σχολείων.

Η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσίες του Δήμου Παλλήνης, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την σχολική κοινότητα, για την αντιμετώπιση όπου προβλήματος προκύψει. Ευχόμαστε στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, καλή σχολική χρονιά.

Μήνυμα Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

«Τα παιδιά μας επιστρέφουν τη Δευτέρα στα θρανία, με ελπίδα και αισιοδοξία για μια νέα σχολική χρονιά, διαφορετική και καλύτερη από αυτή που προηγήθηκε.

Όλα τα σχολεία του Δήμου Παλλήνης, είναι απολύτως έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Έχουμε φροντίσει, με έργα συντήρησης και αναβάθμισης, με την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, καθώς και την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού καθαριότητας και υγιεινής, ώστε να διασφαλιστεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό, η καλή λειτουργία των σχολείων και η υγειονομική ασφάλεια της σχολικής κοινότητας.

Θα είμαστε στο πλάι των μαθητών και των εκπαιδευτικών, συνεχώς, έτοιμοι να ανταποκριθούμε, άμεσα, σε όποια ανάγκη προκύψει.

Η πανδημία είναι ακόμη εδώ κι όλοι πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή, πίστη και αισιοδοξία.

Εύχομαι στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, μια καλή σχολική χρονιά, με υγεία και ανοιχτά σχολεία».


Σχολιάστε εδώ