Επιστρέφει δυναμικά στις 13 Σεπτεμβρίου το Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας

Επιστρέφει δυναμικά στις 13 Σεπτεμβρίου το Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας

Με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και επιλεγμένες κινηματογραφικές ταινίες για όλες τις ηλικίες, το Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας επιστρέφει δυναμικά την προσεχή Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, για να σκορπίσει χαρά και αισιοδοξία μες τον πλέον ασφαλή τρόπο. Ο πιο επιτυχημένος -εν μέσω κορονοϊού- τρόπος διασκέδασης που αγκαλιάστηκε πέρσι από τον κόσμο, έρχεται ξανά, για δεύτερη χρονιά, αυτή τη φορά πλάι στη θάλασσα!

«Ξεκινάμε !  Από αυτή τη Δευτέρα, με πολύ κέφι και τον μοναδικό Τόνι Σφήνο, μέχρι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, θα ζήσουμε όλοι μαζί ένα μήνα γεμάτο μουσική, θέατρο και σινεμά», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: Κλείστε συμμετοχή ηλεκτρονικά, ζεστάνετε τις μηχανές κι ελάτε στο δεύτερο Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας. Στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, με όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας, αλλά και φυσικά ψυχαγωγίας! Μέσα στη διάρκεια της πανδημίας, πετύχαμε να αναβιώσουμε έναν θεσμό από τα παλιά, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε ο κορονοϊός. Εδώ, στη Γλυφάδα μας, αναγεννήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι το Drive-In, όχι μόνο ως σινεμά, αλλά και ως θεάτρο και ως ζωντανή μουσική.

Ο κορονοϊός παραμένει, το ίδιο όμως και η ανάγκη για πολιτισμό και για διασκέδαση. Για αυτό και ετοιμάσαμε με πολλή αγάπη και μεράκι ένα πλούσιο πρόγραμμα για το φθινοπωρινό μας Drive-In Φεστιβάλ.

Για κάθε εκδήλωση πρέπει να κλείσετε πρώτα θέση στο www.glyfada.gr/drivein.

Προτεραιότητα έχουν οι δημότες και οι κάτοικοι της Γλυφάδας. 

Η είσοδος είναι δωρεάν. 

Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές της πόλης μας. 

Κλείστε διαδικτυακά τη θέση σας, μπείτε στο αυτοκίνητο κι ελάτε να ζήσουμε παρέα ένα ακόμα ξεχωριστό Φεστιβάλ !

#glyfadadriveinfestival2021
#menoumeasfaleis


Σχολιάστε εδώ