Εθνική Λυρική Σκηνή: Έναρξη προπώλησης για την επετειακή παραγωγή των Μιχαήλ Μαρμαρινού και Ακύλλα Καραζήση

Εθνική Λυρική Σκηνή: Έναρξη προπώλησης για την επετειακή παραγωγή των Μιχαήλ Μαρμαρινού και Ακύλλα Καραζήση

Πρώτη παρουσίαση / Ανάθεση της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ 

Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον
Γυναίκες προετοιμάζονται για την επανάσταση
κι εγώ, κάτι θα σκέφτομαι 

9, 10, 14, 15, 16 Οκτωβρίου 2021 

Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ – Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης 


Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12.00, στην ticketservices.gr, τα Ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ και τα Καταστήματα Public. 



Η νέα παράσταση των Μιχαήλ Μαρμαρινού και Ακύλλα Καραζήση, “Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον  Γυναίκες προετοιμάζονται για την επανάσταση κι εγώ, κάτι θα σκέφτομαιέρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις 9, 10, 14, 15, 16 Οκτωβρίου 2021. Η παραγωγή αποτελεί ανάθεση της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ σε μια ομάδα υψηλού καλλιτεχνικού προφίλ με επικεφαλής τους σκηνοθέτες / ερμηνευτές Μιχαήλ Μαρμαρινό και Ακύλλα Καραζήση καθώς και τον αναγνωρισμένο συνθέτη Αντώνη Ανισέγκο, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.  

 Η παραγωγή των Μιχαήλ Μαρμαρινού και Ακύλλα Καραζήση επιδιώκει, μέσα από μια θεατρική γλώσσα όπου τα μέσα της σκηνής και του ήχου διαπλέκονται σε απροσδόκητους και νεωτερικούς συνδυασμούς, να προσεγγίσει την Ελληνική Επανάσταση ως ένα πολυσχιδές πεδίο διαρκούς κριτικής και αυτοκριτικής, και να προτείνει μια σκηνική ανάγνωση που διαπραγματεύεται το θέμα με παιγνιώδη, ποιητικό αλλά και ιστορικά τεκμηριωμένο τρόπο.  

 Η παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) [www.SNF.org] για τη δημιουργία του επετειακού προγράμματος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.


Γραφείο Τύπου Εναλλακτικής Σκηνής ΕΛΣ / GNO Alternative Stage Press Office
Βάιος Μαχμουντές / Vaios Machmountes

Τηλ. / Tel. +30 2130885745
Κιν. / Mob. +30 6948516605

www.nationalopera.gr
www.facebook.com/gnoalternativestage
www.instagram.com/gnoalternativestage
www.twitter.com/GNOalternative


Σχολιάστε εδώ