Δήμος Γλυφάδας: Ένας παραμυθένιος βρεφονηπιακός σταθμός στην Τερψιθέα

Δήμος Γλυφάδας: Ένας παραμυθένιος βρεφονηπιακός σταθμός στην Τερψιθέα

Η πρεμιέρα της νέας χρονιάς για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς βρίσκει τη Γλυφάδα με ένα ακόμη κόσμημα στο δυναμικό της. Ο Ζ΄ Βρεφονηπιακός σταθμός στην Τερψιθέα ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες μιας παραμυθούπολης και υποδέχεται τους λιλιπούτειους επισκέπτες στο θαυμαστό κόσμο του.

Η νέα χρονιά ξεκίνησε για τα παιδάκια της Γλυφάδας με τους πιο αίσιους οιωνούς.

«Στις εικόνες βλέπετε μια ακόμα «ναυαρχίδα» στο «στόλο» των βρεφονηπιακών σταθμών της Γλυφάδας: Ο Ζ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός, στην περιοχή της Τερψιθέας, ο πέμπτος ολοκαίνουργιος και πρότυπος σταθμός που κατασκευάσαμε και παραδώσαμε πλέον από την αρχή της δημοτικής μας θητείας το Σεπτέμβριο του 2014. Για το αποτέλεσμα που βλέπετε προηγήθηκε επίπονη δουλειά από όλους μας. Καταθέσαμε και πάλι την ψυχή μας και τον καλύτερό μας εαυτό. Ένας βρεφονηπιακός σταθμός σύγχρονος, με μοναδικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με τα πιο ποιοτικά υλικά, με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές – και κάτι παραπάνω!», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Στη Γλυφάδα μας πετύχαμε ένα διπλό στόχο: Όχι μόνο να φτιάχνουμε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς για να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας. Αλλά να τους φτιάχνουμε καλύτερους και μεγαλύτερους από αυτούς που είχαμε πριν, καλύτερους από τους ιδιωτικούς, αντάξιους με τους καλύτερους στην Ευρώπη. Βρεφονηπιακούς σταθμούς παραμυθένιους για τα παιδιά μας, που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις κάθε οικογένειας. Πλέον όλες οι παλιές – και εν πολλοίς ακατάλληλες – υποδομές καταργήθηκαν, με τελευταία εκείνη της Ψηλορείτου, και μία ακόμα σύγχρονη και ποιοτική υποδομή καλωσορίζει τα παιδιά της πόλης μας ! Συνεχίζουμε με πολλές ακόμα νέες προσπάθειες, για όλα τα παιδιά της Γλυφάδας μας, που είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσαμε τα καινούργια μας νηπιαγωγεία».


Σχολιάστε εδώ