Ηττήθηκε η Εθνική ομάδα με 2-1 από την Ελβετία – Τι είπε ο Φαν’τ Σχιπ

Ηττήθηκε η Εθνική ομάδα με 2-1 από την Ελβετία – Τι είπε ο Φαν’τ Σχιπ

Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε 2-1 στο St. Jacobs Park της Βασιλείας στο φιλικό παιχνίδι με την Ελβετία. Οι Ελβετοί προηγήθηκαν στο 7΄ με τον Ζούμπερ, ισοφάρισε ο Βαγγέλης Παυλίδης στο 34΄ και ο Ρούμπεν Βάργκας στο 51΄ σημείωσε το δεύτερο και νικητήριο γκολ των γηπεδούχων.

Την πεποίθηση του ότι αν αγωνιστεί η Εθνική με την ίδια ενέργεια που είχε απόψε θα έχει καλά αποτελέσματα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, απέναντι σε Κόσοβο και Σουηδία, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σχιπ.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, στην αρχή ήμασταν λίγο εκτός ρυθμού», είπε μετά την ήττα με 1-2 από την Ελβετία και πρόσθεσε: «Μετά το 1-0 μπήκαμε στον αγώνα και μετά το 20ο λεπτό παίξαμε καλά, σκοράραμε και είχαμε καλές ευκαιρίες. Και στο δεύτερο μέρος είχαμε ευκαιρίες, το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε ήμασταν άτυχοι, η μπάλα έφυγε μακριά από τον Μαυροπάνο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, για να δούμε που βρισκόμαστε μετά από αρκετό καιρό που δεν είχαμε αγώνα. Αν παίξουμε με αυτή την ενέργεια, με αυτή την σωστή νοοτροπία, θα έχουμε καλά αποτελέσματα με το Κόσοβο και την Σουηδία. Τα λάθη πάντα θα υπάρχουν, απλά θέλουμε να τα μειώσουμε. Μας τιμώρησαν αλλά παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Βάλαμε παίκτες που έδειξαν πως είναι έτοιμοι, είναι μία δύσκολη περίοδος για την επιλογή των ποδοσφαιριστών λόγω και τραυματισμών»

Ελβετία: Κόμπελ, Κόμερτ (46΄ Βάργκας), Σκαρ, Ζέσιγκερ, Βίντμαρ (46΄ Γκαρσία), Σόου (46΄ Αεμπίσκερ), Ζακάρια, Ροντρίγεζ (46΄ Λοτόμπα), Φρέουλερ, Ζούμπερ (64΄ Φάσναχτ), Σεφέροβιτς (69΄ Ζεκίρι).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας (46΄ Γιαννούλης), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος (64΄ Παπαδόπουλος), Ανδρούτσος (78΄ Σάλιακας), Κούτρης, Μπουχαλάκης (46΄ Σιώπης), Ζέκα, Μπακασέτας (64΄ Μάνταλος), Βρουσάι, Παυλίδης (69΄ Δουβίκας).


Σχολιάστε εδώ