ΕΛΒΕΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Ζωντανά στο OPEN την Τετάρτη στις 21:45

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Ζωντανά στο OPEN την Τετάρτη στις 21:45

 

Λίγες ημέρες πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια με Κόσοβο και Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, η Εθνική Ελλάδας μετράει τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και δίνει ραντεβού με τους Έλληνες φιλάθλους στο OPEN!

Το φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με την πολύ ισχυρή ομάδα της Ελβετίας, που απέκλεισε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία στο πρόσφατο Euro, παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN, την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021, στις 21:45.

Λίγο πριν το ταξίδι στην Πρίστινα για το δύσκολο ματς με το Κόσοβο, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα, σχήματα αλλά και την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο της σεζόν, για να βγάλει συμπεράσματα ενόψει των υποχρεώσεων για τα European Qualifiers. Εκτός από την αγαπημένη όλων των Ελλήνων, οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε δράση το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, τον Ελβετό διεθνή, Στέφεν Τσούμπερ.

Απολαύστε στο OPEN τη μονομαχία της ανανεωμένης και φιλόδοξης Εθνικής με αντίπαλο την Ελβετία, σε περιγραφή Πάνου Βόγλη, σε απευθείας σύνδεση με τη Βασιλεία.

Αυτή την Τετάρτη στις 21:45 η Εθνική παίζει μπάλα στο OPEN, ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση.

#eisaiOPEN
#OPENtv

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ