Υφυπουργός Κτηματολογίου ο Θεόδωρος Λιβάνιος

Υφυπουργός Κτηματολογίου ο Θεόδωρος Λιβάνιος

Οκτώ μήνες από τη μεταφορά της αρμοδιότητας του Κτηματολογίου από το υπουργείο Περιβάλλοντος στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και εν όψει της εφαρμογής του νέου ν. 4821/2021, που ψηφίστηκε τέλος Ιουλίου στη Βουλή και προβλέπει αλλαγές στις διαδικασίες ολοκλήρωσης του έργου, άλλαξε ο αρμόδιος υφυπουργός για το Κτηματολόγιο, λόγω των κυβερνητικών ανακατατάξεων που έγιναν την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Τη θέση του πρώην υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με αρμοδιότητα για το Κτηματολόγιο, Γιώργου Στύλιου ανέλαβε ο μέχρι τότε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδωρος Λιβάνιος.
Την τελευταία δεκαετία διετέλεσε γενικός γραμματέας στον Δήμο της Αθήνας και στο πρώην υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης και Εκλογών.

Η στήλη μας, τα «Κτηματολογικά», του εύχεται καλή θητεία στο σύνθετο έργο του Ελληνικού Κτηματολογίου αλλά και του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ