Νίκος Βετούλας στο “Π”: Πρώτος στόχος η παραμονή

Νίκος Βετούλας στο “Π”: Πρώτος στόχος η παραμονή

Του
ΝΙΚΟΥ ΒΕΤΟΥΛΑ
Προπονητή του Απόλλωνα Πάτρας


Είναι ιδιαίτερη χαρά να είσαι στο τιμόνι μιας ομάδας με την ιστορία και τη διαδρομή του Απόλλωνα Πάτρας, με το δικό του, ξεχωριστό στίγμα στο ελληνικό μπάσκετ. Αλλά και μεγάλη η ευθύνη, σίγουρα, όταν καλείσαι να τον οδηγήσεις ξανά με ασφάλεια μέσα στα μεγάλα σαλόνια του αθλήματος, με τον ανταγωνισμό έντονο και πολλές τις δυσκολίες.

Όμως δεν φοβόμαστε. Όπως όταν κληθήκαμε να ανέβουμε στην Basket League, σε μια διαδικασία και ένα πρωτάθλημα που μόνο με ρόδα δεν ήταν σπαρμένο, έτσι και στη νέα μας αποστολή θα δώσουμε όλο μας το είναι, με σκληρή δουλειά και μεράκι, για να ανταποκριθούμε πρώτα στις προσδοκίες μας και μετά σ’ εκείνες του κόσμου, που με τόση θέρμη μας περιβάλλει.

Ασφαλώς και υπ’ αριθμόν ένα στόχος θα είναι η παραμονή στην κατηγορία. Φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε ένα νεανικό σύνολο, με παιδιά που θέλουν να διακριθούν και να κάνουν το παραπάνω βήμα, και από εκεί και πέρα ό,τι περισσότερο είναι καλοδεχούμενο. Γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο στην πορεία, ωστόσο με ομαδικό πνεύμα και αγάπη στο έργο μας θεωρώ πως είμαστε σε θέση να πετύχουμε τον σκοπό μας.

Επιτρέψτε μου δύο λέξεις ακόμη για τους φιλάθλους μας: Θα είναι ο έκτος παίκτης στο παρκέ. Τους έχουμε ανάγκη και ξέρουμε εκ των προτέρων ότι θα είναι στο πλευρό μας.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: athina984.gr


Σχολιάστε εδώ