Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021: Στο Παλαιό Ελαιουργείο μεταφέρεται η συναυλία με τη Φωτεινή Δάρρα στις 22 Αυγούστου

Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021: Στο Παλαιό Ελαιουργείο μεταφέρεται η συναυλία με τη Φωτεινή Δάρρα στις 22 Αυγούστου

Στο Παλαιό Ελαιουργείο μεταφέρεται η έναρξη του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021 με την ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα και τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη. Η εναρκτήρια συναυλία που είχε προγραμματιστεί για τον Αρχαιολογικό χώρο Ελευσίνας, θα πραγματοποιηθεί τελικά στη σκηνή του Παλαιού Ελαιουργείου στις 22 Αυγούστου (ώρα 20.30).

Η μεταφορά κρίθηκε απαραίτητη, καθώς εντός του Αρχαιολογικού χώρου, επιτρέπεται εξαιρετικά μειωμένος αριθμός θεατών, σε σχέση με το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού που επιθυμεί να παρακολουθήσει τη μουσική παράσταση.

Η Φωτεινή Δάρρα, θα προσφέρει ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι, με τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων και διεθνών συνθετών, καθώς και από το δικό της ρεπερτόριο, ενώ στο πιάνο θα την συνοδεύσει ο Γιώργος Παπαχριστούδης.

Σημειώνεται ότι η συναυλία είναι δωρεάν, με δελτίο εισόδου που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων. Η διάθεση έχει αρχίσει.

Το Φεστιβάλ Αισχυλεια ανακοινώνει πως με απόλυτη προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η είσοδος των θεατών στις φετινές παραστάσεις θα γίνεται αποκλειστικά με:

• Πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ (ενεργοποιείται 14 ημέρες μετά τη β’ δόση εμβολίου ή 14 ημέρες μετά το μονοδοσικό εμβόλιο).
• Πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ (εκδίδεται 30 ημέρες μετά το θετικό test και ισχύει για 180 ημέρες)
• Αρνητικό PCRtest(72 ωρών) ή rapidtest(48 ωρών) πριν την εκδήλωση.
Μόνο οι θεατές κάτω των 18 ετών μπορούν να εισέρχονται με self-test (24 ωρών), με υπογεγραμμένη από γονέα και πρωτοκολλημένη (μέσω του self-testing.gov.gr) δήλωση, ενώ δεν θα γίνονται δεκτές χειρόγραφες βεβαιώσεις.

Η είσοδος των θεατών, θα γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη επίσημου πιστοποιητικού, το οποίο και θα σαρώνεται, για τη διασφάλιση της εγκυρότητάς του, ενώ θα συνοδεύεται και από έλεγχο ταυτοπροσωπίας (επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης κ.ο.κ.).

Σημειώνεται, τέλος, πως δεν θα είναι δυνατή η είσοδος σε θεατές που δεν πληρούν μία από τις παραπάνω προϋποθέσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ