Παρών από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο  των πυρκαγιών ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Παρών από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο των πυρκαγιών ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

• Και στους πληγέντες συμπολίτες μας

Δίπλα στο Πυροσβεστικό Σώμα, στη μάχη που έδινε με όλες τις δυνάμεις του για την κατάσβεση των πυρκαγιών, προκειμένου να περιορίσει την απίστευτη καταστροφή, ήταν ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

Για όλο τον Αύγουστο, ο Όμιλος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέρει:
1. Δωρεάν εξετάσεις για έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας σε πυροσβέστες, αστυνομικούς, εθελοντές και πληρώματα των πτητικών μέσων που εκτίθενται στις πυρκαγιές στην Πνευμονολογική Κλινική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι, υπό την επιστημονική διεύθυνση του καθηγητή Πνευμονολογίας Παναγιώτη Μπεχράκη. Η παροχή ισχύει και για τους πυροσβέστες των ξένων χωρών που συνδράμουν στην προσπάθεια.
2. Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύο­ντες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων της κλινικής (παθολόγο, καρδιολόγο, ορθοπεδικό, πνευμονολόγο, γενικό χειρουργό, παιδίατρο, παιδοχειρουργό) στους κατοίκους των πληττόμενων περιοχών.
3. Τρία πλήρως εξοπλισμένα και επανδρωμένα ασθενοφόρα, προς ενίσχυση του στόλου του ΕΚΑΒ, για επείγουσα μεταφορά των πληγέντων από τις πυρκαγιές.
4. Δωρεάν προσχολικό έλεγχο σε όλα τα τέκνα, έως 12 ετών, των πληγέντων, των πυροσβεστών, καθώς και όσων συμμετέχουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών για τη σχολική περίοδο 2021 – 2022.
5. Δωρεάν νοσηλεία για ένα έτος στο Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Αθηνών στο Μαρούσι σε όλα τα τέκνα, έως 12 ετών, των πυροσβεστών που συμμετέχουν και μάχονται στα πύρινα μέτωπα.
Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 210-6862644 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 15:00.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ