Νίκος Βαμβακούλας στο “Π”: Κάποιοι θα ταρακουνηθούν στην ομάδα

Νίκος Βαμβακούλας στο “Π”: Κάποιοι θα ταρακουνηθούν στην ομάδα

Του
ΝΙΚΟΥ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑ
Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού


Αυτήν την εποχή οι ομάδες γενικότερα δεν είναι έτοιμες και δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Χωρίς πολλά φιλικά, ένα καινούργιο σύνολο δεν μοντάρεται εύκολα και στην περίπτωση της Λουντογκόρετς φάνηκε ότι οι Βούλγαροι είχαν περισσότερα λεπτά στα πόδια τους και παρουσιάστηκαν σε καλύτερη κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν αξιόλογος και ο αποκλεισμός του από το Champions League αποτελεί μεγάλη απώλεια, όχι τόσο για το οικονομικό κομμάτι, όσο για το ότι όλη η Ευρώπη γνωρίζει ότι η ομάδα παίζει πάντα στην κορυφαία διοργάνωση και φέτος αυτό δεν θα συμβεί.

Ήταν μια κακή βραδιά για όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές του, τέτοια που κανείς δεν περίμενε και κανείς φυσικά δεν ήθελε. Πλέον η ομάδα οφείλει να κοιτάξει μπροστά. Όσον αφορά την κριτική που ασκείται στον κ. Μαρινάκη, αυτό που εγώ ξέρω είναι πως ό,τι ζητά ο προπονητής ο πρόεδρος σπεύδει να το κάνει. Και ακόμη πιστεύω ότι θα γίνουν δύο – τρεις κινήσεις σε θέσεις που χρειάζεται. Πάντα ο ηγέτης του Ολυμπιακού βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και αυτό δεν θα σταματήσει. Οπωσδήποτε η στενοχώρια είναι μεγάλη, ειδικά στον κόσμο, όμως πρέπει, όπως είπα, να προχωρήσουμε μπροστά και να μη μείνουμε πίσω.

Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός θα είναι δυνατός και δεν θα επηρεαστεί. Όμως τον ενδιαφέρει η Ευρώπη και θα προσπαθήσει να συνεχίσει έστω στους ομίλους του Europa League, όπου οι αντίπαλοι του θα είναι εξαιρετικοί. Για τη δε Σλόβαν, που έχει μπροστά του, έχω να πω ότι επικίνδυνες ομάδες είναι αυτές που δεν τις ξέρεις, ωστόσο αν ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός δεν θα έχει πρόβλημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τον αποκλεισμό αυτό κάποιοι θα ταρακουνηθούν και δεν εννοώ μόνο τους παίκτες ή τον προπονητή, αλλά το σύνολο της ομάδας. Το ποδόσφαιρο άλλωστε είναι ομαδικό άθλημα, όλοι μαζί κερδίζουν και όλοι μαζί χάνουν.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: onsports.gr


Σχολιάστε εδώ