Δεύτερη απόπειρα εμπρησμού στο δασάκι της Αργυρούπολης μέσα σε μια εβδομάδα

Δεύτερη απόπειρα εμπρησμού στο δασάκι της Αργυρούπολης μέσα σε μια εβδομάδα

Νέα προσπάθεια εμπρησμού, για να ξεσπάσει πυρκαγιά στο δασάκι της Αργυρούπολης, κοντά στον Υμηττό, κατήγγειλε το Σάββατο με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Οπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook, η οποία συνοδεύεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, η περιπολία ομάδας εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε στη βάση ενός πεύκου, κρυμμένα κάτω από ένα μαξιλάρι δυο γκαζάκια. Ηταν η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που οι ομάδες εθελοντών εντοπίζουν εμπρηστικούς μηχανισμούς μέσα στο δάσος, κάτι που φυσικά προκαλεί ανησυχία.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης αναφέρει:

«Απίστευτο: Γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης

Πριν από λίγο, για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες του Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν. Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό».

 

 

Πηγή: huffingtonpost.gr

Φωτό: Facebook/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ


Σχολιάστε εδώ