Σέντρα σε Premier League, La Liga και Bundesliga – Πλήθος στοιχηματικών επιλογών στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Σέντρα σε Premier League, La Liga και Bundesliga – Πλήθος στοιχηματικών επιλογών στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Ξεκινούν από σήμερα οι αγώνες στα τρία μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το στοιχηματικό ενδιαφέρον εκτοξεύεται.

Ξεχωρίζει η πρεμιέρα της Premier League που θα πραγματοποιηθεί σήμερα με τον αγώνα Μπρέντφορντ-Άρσεναλ. Στο μεγάλο ματς της πρώτης αγωνιστικής η Τότεναμ θα υποδεχτεί την Κυριακή, 15 Αυγούστου (18:30), την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ελληνική «μονομαχία» του Κώστα Τσιμίκα με τον Δημήτρη Γιαννούλη, αφού η Λίβερπουλ θα φιλοξενηθεί από τη Νόριτς που επέστρεψε εφέτος στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας.

Η εκκίνηση του αγγλικού πρωταθλήματος επιφυλάσσει πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την κάτοχο του ευρωπαϊκού Super Cup, Τσέλσι, η οποία στα πρώτα της έξι ματς θα αντιμετωπίσει τις Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι.

Στην πρεμιέρα της εφετινής Bundesliga, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Μπάγερν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 21:30. Την ίδια στιγμή, ξεκινούν και οι αναμετρήσεις για την εφετινή σεζόν της La Liga.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών από το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών στα καταστήματα για τους αγώνες της νέας σεζόν σε Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία. Αναμέσά τους: Ακριβές Σκορ, Goal / No Goal, Συνολικά Γκολ, πρώτη ομάδα που θα σκοράρει κ.ά.

Σε όλα τα παιχνίδια της Premier League προσφέρονται οι «Πόντοι Αξιολόγησης».


Σχολιάστε εδώ