Τρία Χρυσά Νομίσματα

Τρία Χρυσά Νομίσματα


Συγγραφέας
Josephine Moon


Ένα νόμισμα για να βρει την αγάπη, ένα νόμισμα για να παντρευτεί κι ένα για να επιστρέψει στη Ρώμη.

Δύο μέρες πριν η Λάρα Φόξλι πέταξε τρία χρυσά νομίσματα στη Φοντάνα Ντι Τρέβι. Σήμερα, φροντίζει έναν ιδιόρρυθμο ηλικιω­μένο άντρα και ζει σε μια παραδοσιακή βίλα, στην άλλη άκρη του κόσμου από το σπίτι της και πολύ μακριά από τη στοργή της αγαπημένης της οικογένειας. Σύντομα, αρχίζει να διαφαίνεται ότι οι τρεις ευχές που έκανε στη Ρώμη μπορεί να πραγματοποι­ηθούν και ίσως να επουλωθεί ένα οικογενειακό δράμα, που διαρ­κεί εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

Μέχρι που το παρελθόν της Λάρα απειλεί να καταστρέψει όλα όσα αγαπά…

Τα Τρία Χρυσά Νομίσματα είναι ένα μυθιστόρημα ύμνος στο φαγητό και στην οικογένεια, στη νίκη απέναντι στις αντιξοό­τητες και στην αγάπη… μια υπέροχα προβληματική ζωή.

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Josephine Moon είναι Αυστραλή συγγραφέας. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια Αγγλικών. Έχει πτυχίο στις επικοινωνίες. Aσχολήθηκε με τη συγγραφή μετά από σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.
Τα μυθιστορήματα της Josephine δημοσιεύονται διεθνώς, με τις συλλογικές πωλήσεις να αγγίζουν το ένα τέταρτο του εκατομμυρίου.
Περιγράφει τα μυθιστορήματά της ως «βιβλία σαν σοκολατένια μπράουνις» – πλούσια, ελκυστικά, κέρασμα για την ψυχή αλλά με χοντρούς ξηρούς καρπούς για μάσημα, με μια δόση θαλασσινού αλατιού που παραμένει στη γλώσσα.
Είναι η συγγραφέας των The Tea Chest, The Chocolate Promise, The Beekeeper’s Secret, Three Gold Coins, The Gift of Life, The Cake Maker’s Wish και The Jam Queens.
Ζει με τον σύζυγό της, τον γιο της και μια φυλή ζώων που, παρά τις καλύτερες προθέσεις της, φαίνεται να διευρύνεται κάθε χρόνο.

Site: josephinemoon.com


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΒΙΣΚΟΣ

Κατηγορία: Ξένη Λογοτεχνία
ISBN 9786185505202


Σχολιάστε εδώ