ΚΚΕ για φωτιά στη Λίμνη Ευβοίας: Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες – Καθυστερημένη η παρέμβαση για την κατάσβεση της φωτιάς

ΚΚΕ για φωτιά στη Λίμνη Ευβοίας: Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες – Καθυστερημένη η παρέμβαση για την κατάσβεση της φωτιάς

Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, βουλευτή Ευβοίας του ΚΚΕ και μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ, και τον Κώστα Μπασδέκη, επικεφαλής της Λαϊκή Συσπείρωσης Στερεάς και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Στερεάς και το δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας στο δημαρχείο της Λίμνης.

Νωρίτερα, στις 11 το πρωί, ο Γιώργος Μαρίνος, έκανε την έξης δήλωση:

“Η κατάσταση με την πυρκαγιά στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας και των γύρω χωριών είναι τραγική! Εκτός από τα χιλιάδες στρέμματα δάσους που κάηκαν, τα καμένα σπίτια, αυτή την ώρα έχει διαμορφωθεί πολύ επικίνδυνη κατάσταση να ανοίξουν άλλες εστίες.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι ο λαός της περιοχής εκπέμπει σήμα κινδύνου! Αυτή την ώρα πρέπει να ενισχυθούν τα εναέρια μέσα! Χρειάζεται γενικότερη ενίσχυση των δυνάμεων της πυρόσβεσης, αλλά ιδιαίτερα τα εναέρια μέσα. Είναι θέμα ζωής και θανάτου!

Υπάρχουν ευθύνες, και ευθύνες μεγάλες, γιατί ήταν καθυστερημένη η παρέμβαση για την κατάσβεση της φωτιάς και τα μέσα, που διατέθηκαν τόσο χθες όσο και σήμερα, είναι ανεπαρκέστατα.

Αυτή την ώρα το επαναλαμβάνουμε, είναι κρίσιμη η κατάσταση, εκπέμπουμε σήμα κινδύνου, χρειάζεται μεγάλη στήριξη των δυνάμεων της πυρόσβεσης.”


Σχολιάστε εδώ