Φώφη Γεννηματά: Δεν θα γίνω ορντινάντσα κανενός!

Φώφη Γεννηματά: Δεν θα γίνω ορντινάντσα κανενός!

– Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε…

Καιρός ήταν να βάλει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά κάποια πράγματα στη θέση τους, στέλνοντας το μήνυμα για το ποιος κυβερνάει… Είναι ίσως η πρώτη φορά που τα λέει έξω από τα δόντια…

«Όλοι γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να γίνω ορντινάντσα κανενός. Τα δικά μου συναισθήματα και οι δικές μου αναμνήσεις για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι για πούλημα.
Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να απαλλαγεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τον γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ, να απεγκλωβιστεί από αυτές τις δύο σκουριασμένες άγκυρες, γιατί τον κρατάνε καθηλωμένο σε λιμνάζοντα νερά». Έστειλε, μάλιστα, ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους έχουν βάλει στόχο να πάρουν τα ηνία της Δημοκρατικής Παράταξης, υπογραμμίζοντας με έμφαση: «Δεν κρίνονται απλώς τα πρόσωπα. Κρίνονται πολιτικές επιλογές. Πολιτικά διλήμματα πολύ σημαντικά για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής.
Εγώ, για παράδειγμα, δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να δω το Κίνημα Αλλαγής ως συμπλήρωμα σε δευτερεύοντα ρόλο».
Και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατέληξε στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση (ένθεν και ένθεν): «Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και όλοι ξέρουν ποιες είναι οι ρίζες μας. Τα υπόλοιπα είναι κουβέντες για κατανάλωση».

Και ο νοών νοείτω…

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ