Την… έντονη δυσφορία τους για τις προκλήσεις Ερντογάν στην Κύπρο εξέφρασαν ΗΠΑ, ΕΕ κ.ά… Όταν κάποια στιγμή εισβάλει με τανκς στη Λευκωσία, μπορεί και να… θυμώσουν

Την… έντονη δυσφορία τους για τις προκλήσεις Ερντογάν στην Κύπρο εξέφρασαν ΗΠΑ, ΕΕ κ.ά… Όταν κάποια στιγμή εισβάλει με τανκς στη Λευκωσία, μπορεί και να… θυμώσουν

Μητσοτάκης και Αναστασιάδης σε τηλεφωνική επικοινωνία συμφώνησαν να συντονίσουν τις ενέργειές τους. Ο ένας τις προσευχές, ο άλλος τα… τάματα.

Βέβαιοι στον ΣΥΡΙΖΑ για νίκη στις επόμενες εκλογές. Συγκρατημένη αισιοδοξία για το Τσάμπιονς Λιγκ στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν πιστέψουμε τον Μητσοτάκη, όπου να’ναι γινόμαστε Ελβετία και αν πάρουμε στα σοβαρά τον Τσίπρα, είμαστε ένα βήμα πριν γίνουμε… Νιγηρία.

Αν ρωτήσεις τον Βαρουφάκη, θα σου πει ότι μετά τον καπιταλισμό και την παγκοσμιοποίηση θέμα χρόνου είναι να καταρρεύσει και η… Eurovision.

Δύο χρόνια πριν από τις εκλογές, ο Τσίπρας υπόσχεται δρόμους χωρίς διόδια. Δηλαδή, προεκλογικά τι θα τάξει; Κουπόνια για δωρεάν βενζίνη και μια τυρόπιτα για τον δρόμο.

Είπε ο Κυριάκος ότι δεν θα κάνει διακοπές και έ­κτοτε δεν έχει αφήσει θέρετρο και πεντάστερο που να μην πάει. Αυτός και η Κατ. Καινούργιου.

«Η κυβέρνηση κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο», διαπιστώνει ο Τσίπρας. Ενώ το σωστό ποιο θα ήταν; Να κάνει το άλλο λάθος μετά το ένα;

Αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας δηλώνει ο πρωθυπουργός. Ωχ! Θα ξέχασε, μάλλον, σε ποια χώρα βρίσκεται ακριβώς.

Τελικά, η προ μηνός δήλωση του Κυριάκου, ο οποίος τόνισε ότι «φέτος η κυβέρνηση δεν θα κάνει διακοπές», δεν ήταν δέσμευση, αλλά… σύντομο ανέκδοτο.

Φτάσαμε στο σημείο ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπίζεται τη Μύκονο, τους VIPs και τους celebrities. Αν ακούτε κάτι περίεργους θορύβους μην ανησυχείτε, απλά… τρίζουν τα κόκαλα του Μαρξ.

Χρειαζόταν γνωμάτευ­ση γιατρού για να πιστέψουμε ότι ο δολοφόνος της Φολεγάνδρου είναι ψυχικά ασταθής; Τι νομίζαμε δηλαδή; Πως είχε έ­φεση στο… τένις;

Το 31% (έρευνα της Alco) έχει τώρα καλύτερη γνώμη για τον Μητσοτάκη από ό,τι το 2019. Εκτός από έξυπνος, όμορφος και μετριόφρων, πιστεύουν πως είναι και… σέξι.

Δωρεάν εμβόλια για όλους ζητάει ο Δ. Κουτσούμπας. Όπου να ’ναι, θα ζητήσει ψήφο στα 18, κατώτατο μισθό και αργία την Πρωτομαγιά.

Πολλά μέτωπα ανοίγει τελευταία ο Μητσοτάκης, στο τέλος θα ανοίξει και κάνα κεφάλι.

Να σκάσει μύτη, που λέ­τε, στο «Super Paradise» ο Πολάκης με σαγιονάρα και άσπρη πετσετέ κάλτσα, να πάθει τρία εμφράγματα ο πελεκάνος.

Ο οίκος Fitch προβλέπει ανάπτυξη 4,3% για την Ελλάδα το 2021. Στα μπρόκολα ή στα φύκια ανοιχτής θαλάσσης;

Εξαρθρώθηκε κύκλω­μα με μέλη ΜΚΟ, που διακινούσε παράνομους μετανάστες. Τι έγινε; Είχαν ρίξει τις τιμές και διαμαρτυρήθηκαν από άλλες ΜΚΟ ότι… χαλάνε την πιάτσα;

Να μπαίνουν στα πανεπιστήμια και οι άσχετοι ζητάει ο Ν. Φίλης. Λογικό. Επί ΣΥΡΙΖΑ έμπαιναν στην κυβέρνηση.

Όταν σοβαροί καθηγητές (Κούβελας, Ιωαννίδης κ.ά.) αναπαράγουν θεωρίες συνωμοσίας, τι να σου κάνει κι ο κυρ Μήτσος στο Παγκράτι; (Μεταπτυχιακό στην καλαθοπλεκτική;)

Αν τυχόν δείτε ουρές στα σούπερ μάρκετ μην τρομάξετε. Θα ’ναι που άκουσαν τον Βελόπουλο, που είπε ότι έρχεται Κατοχή.

Θα ακολουθήσει εμφύλιος, ο Παπάγος, ο Γ. Παπανδρέου, η χούντα και κάποια στιγμή θα επιστρέψει από το Παρίσι και ο Καραμανλής.

Δεσμεύτηκε ο Τσίπρας ότι αν γίνει πρωθυπουργός θα κάψει τα σχέδια του Μητσοτάκη για το Ταμείο Ανάκαμψης. Πριν ή αφότου… σκίσει τα Μνημόνια;

Στην Πάτρα αντιεμβολιαστές έκαναν πορεία και τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο και τον Ακάθιστο Ύμνο. Από Πάολα τίποτα; Τριαντάφυλλο έστω;

Βουλευτής του ΜέΡΑ25 (Αρσένης) προτείνει την κατάργηση των… πλουσίων, επιβεβαιώνοντας ότι η βλακεία δεν είναι μόνο ανίκητη, ενίοτε βγάζει και γέλιο.

Προβλέπει επίσης ο Βελόπουλος παγκόσμια ύφεση, ανεργία και ελλείψεις σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Αλλά για το ηφαίστειο της Σαντορίνης τίποτα.

Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στο Βιετνάμ, αλλά περιέργως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατηγόρησε την κυβέρνηση για… ανεξήγητη αδράνεια.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Εδώ γλίτωσε από Γιωργάκη, Σαμαρά και Τσίπρα.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ