Αλ. Τσίπρας: Η Μύκονος χαρακτηριστικό παράδειγμα της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης (video)

Αλ. Τσίπρας: Η Μύκονος χαρακτηριστικό παράδειγμα της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης (video)

Ευθύνες στην κυβέρνηση για το μίνι «lockdown στη Μύκονο», επέρριψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μετά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας και τη συνάντησή του με τον δήμαρχο της Μυκόνου, και προσέθεσε ότι «ο ελληνικός τουρισμός και η δημόσια υγεία είναι κρίσιμα ζητήματα για να αντιμετωπίζονται με αυτήν την αβάσταχτη ελαφρότητα».

Συγκεκριμένα αναφέρει:
Η Μύκονος χαρακτηριστικό παράδειγμα της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης
Η Μύκονος είναι η ναυαρχίδα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας. Ταυτόχρονα όμως φέτος, είναι και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας.
Όταν κάνεις για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε έναν χρόνο το ίδιο λάθος, τότε δεν πρόκειται για αστοχία ή ατυχία, αλλά για ανικανότητα.
Καλούμε την κυβέρνηση να σοβαρευτεί. Την καλούμε, έστω και τώρα, να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στους τουριστικούς προορισμούς, να προχωρήσει σε εκτεταμένα τεστ και ιχνηλάτηση, να δημιουργήσει ξενοδοχεία καραντίνας.
Την καλούμε όμως ταυτόχρονα, μετά το μίνι lockdown στη Μύκονο που δίνει πολύ αρνητικό σήμα για κάθε προορισμό και για τον ελληνικό τουρισμό, να προχωρήσει σε μία επιθετική καμπάνια προκειμένου να ξαναδώσει το σήμα ότι οι διακοπές στα ελληνικά νησιά είναι ασφαλείς υγειονομικά.
Ο ελληνικός τουρισμός και η δημόσια Υγεία είναι κρίσιμα ζητήματα για να αντιμετωπίζονται με αυτήν την αβάσταχτη ελαφρότητα.

Φωτο αρχείου


Σχολιάστε εδώ